Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 19

Laimutės Stankūnaitės ir Drąsiaus Kedžio dukros gimtadienio proga – piketas prie Kauno policijos

Vasario 19 d. Laimutės Stankūnaitės ir velionio Drąsiaus Kedžio dukra švenčia savo 9-ąjį gimtadienį. Šia proga mergaitės perdavimu motinai nepatenkinti žmonės surengė piketą prie Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pastato.
Drąsiaus Kedžio šalininkų piketas prie Kauno policijos
Drąsiaus Kedžio šalininkų piketas prie Kauno policijos / Facebook.com nuotr.

15min.lt primena, kad iš Kedžių namų Klonio gatvėje mergaitė motinai L.Stankūnaitei, panaudojus dideles policijos pajėgas, buvo perduota praėjusių metų gegužės 17 d. Jos abi tebesaugomos valstybės, judviejų gyvenamoji vieta slepiama.

Buvusios laikinosios mergaitės globėjos Neringos Venckienės brolis D.Kedys savo buvusią sugyventinę L.Stankūnaitę kaltino pardavinėjus jų dukrą pedofilams. Tačiau Vilniaus miesto apylinkės teismas visiškai išteisino tvirkinimu kaltintą velionį Andrių Ūsą.

„Simboliška diena, simboliški sutapimai visai Lietuvai, net ir tiems, kurie to nesuvokia. Nesuvokiančiuosius galima suprasti: tiesa per daug baisi, kad ją galima būtų patikėti, todėl jiems, tai tam tikras savigynos būdas – neigti. Nes pripažinus, kad tai vyksta iš tikrųjų, reiktų daug ką savyje keisti. O keisti nieko nesinori, yra ką prarasti, kad ir sąlyginį saugumo jausmą. Tokie žmonės valdančiajai klikai labai reikalingi, ir kuo daugiau stovinčių po medžiu, kai žudo žmogų, tuo didesnė valdžios savivalė jų atžvilgiu“, – socialiniame tinkle „Facebook“ rašė D.Kedžio šalininkai.

Kelios dešimtys piketo dalyvių nekonfliktavo su policija, pakluso pareigūnų reikalavimui atsitraukti nuo pastato 25 metrus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius