Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 12

Laužyti ritmai žengia į klubą „Lamborghinio“

Klaipėdoje, gerai žinomo „Saturno“ pastate įsikūręs klubas „Lamborghinio“, kuriame skamba hip hopo, R&B ritmai, o ekranuose šoka įkaitę kūnai, įsileidžia sau neįprastus, tačiau draugiškai nusiteikusius laužytus ritmus.
Jaunimas Naujuosius rengiasi sutikti klubuose.
Šeštadienio nakčiai ruošiamas karštas vakarėlis. / Vilniusbynight.lt nuotr.

Šį šeštadienį čia vyks renginys „Mono:6“, o jame – spalvinga puokštė atlikėjų iš trijų didžiausių Lietuvos miestų.

Klaipėdiečiai Nayas („Subsession“), Don Pablo („Vibezness“) ir Chipaka į kovo 13-osios vakarėlį pasikvietė puikiai Klaipėdos publikai žinomą „Unsound Method“ gaujos narį Simao bei paslaptingą, uostamiestyje dar negirdėtą ir nematytą Larisą iš Kauno.

„Tai paslaptinga asmenybė, Kaune dar labai gerai žinoma kaip vakarėlių „Hessle Audio Night“ organizatorė. Pasirinkimą lėmė tai, kad Klaipėdoje labai trūksta naujų veidų scenoje, todėl ieškojome to, kas tiktų į šio vakarėlio koncepciją ir ko šio miesto alternatyviosios muzikos megėjai dar nėra girdėję“, – apie Larisą pasakoja Nayas, vienas iš organizatorių.

„Mėgstu naujoviškesnį, kiek išklystantį iš dubstep rėmų arba visiškai „oldskūlinį“, kuris jau panašėja į breaks su giliais bosais. Nemėgstu savo muzikos apibūdinti įrašų kompanijomis, bet jei tai suteiks kiek aiškumo, keletas mano mėgstamiausių: „Hemlock“, „Hessle Audio“, „Hyperdub“, „Hotflush“, – taip apie savo skambesį pasakoja paslaptingoji Larisa.

Kitas „Mono:6“ vakarėlio svečias – Simao – ketina skleisti dubtech garsus, šiek tiek įmaišydamas gilaus house ir techno skambesio. Renginio šeimininkai taip pat nesnaus ir griebsis skirtingų darbų: Nayas imsis melodingo, tačiau ne per daug emocianalaus apšilimo. Už šokiams skirtą drumandbass setą bus atsakingas Chipaka, o Don Pablo ketina nustebinti visiškai kitokia muzika nei tą, kurią grodavo anksčiau.

„Tikimės, jog susirinkusiems bus įdomu išgirsti ir svečius ir mūsų paruoštas melodijas – norime pasidalinti ne tik muzika, bet įvairiomis ir geromis nuotaikomis“, – sako organizatoriai.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius