Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 17

LCC tarptautiniame universitete – lyderystės konferencija

Buvusį JAV valstybės sekretorių Koliną Pauelą, roko grupės U2 vokalistą ir žmogaus teisių gynėją Bono, vienos didžiausių JAV bažnyčių „North Point Community“, kurią kas savaitę aplanko per 22 tūkstančius žmonių, įkūrėją Endį Stenlį bei kitus penkis ne mažiau garsius įvairioms sritims atstovaujančius lyderius jau spalio 15-16 dienomis bus galima išgirsti ir pamatyti Klaipėdoje, LCC tarptautiniame universitete, pasaulinio garso videokonferencijos metu.
LCC
LCC tarptautinis universitetas / „15 minučių“/Egidijaus Jankausko nuotr.

Nuo 1995-ųjų rengiama visame pasaulyje žinoma lyderystės konferencija kasmet aplanko net 350 pasaulio miestų. Konferencijos Klaipėdoje dalyviai didžiuliame šešių metrų įstrižainės ekrane matys ir girdės šių išskirtinių asmenybių pranešimus ir turės galimybę juos aptarti su salėje susirinkusiais žmonėmis. Numatoma, kad konferencijoje dalyvaus apie 300 svečių, tarp kurių bus nemažai skirtingų sričių vadovų, atstovaujančių bažnyčiai, socialiniam sektoriui bei verslo sričiai. Būtent socialiai atsakingų, išmintingų ir dorų vadovų ugdymui skirta ši konferencija.
Lietuvoje, kaip ir panašiu metu vyksiančiose konferencijose kitose penkiasdešimtyje pasaulio šalių, bus rodomi įtakingų asmenų kalbų vaizdo įrašai, kurie kasmet padaromi netoli Čikagos (JAV) esančioje Willow Creek bendruomenės bažnyčioje vykstančioje konferencijoje.

„Vėliau įrašai iš anglų verčiami į kitas užsienio kalbas ir DVD formate iškeliauja po visą pasaulį, – pasakojo vienas konferencijos organizatorių Lietuvoje, Klaipėdoje įsikūrusios Miesto bažnyčios pastorius Saulius Karosas. - Tokiu būdu išgirsti, ką moko šios ypatingos asmenybės, gali kur kas daugiau žmonių. Juk ne visi turi galimybių nuvykti į Čikagą, o ir anglų kalba daugeliui tampa kliūtimi.“

Anot S.Karoso, kuris pats neseniai lankėsi šioje didžiulėje konferencijoje JAV, vadinamosios „dukterinės konferencijos“ niekuo nesiskiria nuo tų, kuriose pranešėjai kalba gyvai. „Šiame informacinių technologijų amžiuje tokie dalykai nieko nebestebina. Juolab kad renginyje Klaipėdoje abi dienas šlovinimą ves Pakutuvėnų šlovinimo grupė, vyks diskusijos, susirinkusieji galės aptarti išgirstas kalbas grupėse“, - apie konferencijos eigą pasakojo vienas jos rengėjų.
LCC tarptautinis universitetas pirmąkart Lietuvoje vykstančiai Pasaulinei lyderystės konferencijai buvo pasirinktas neatsitiktinai. Būtent LCC visoje šalyje užsirekomendavo kaip būsimuosius socialiai atsakingus vadovus ugdanti aukštoji mokykla, kurią baigę absolventai į pasaulį ir asmeninėje, ir darbinėje aplinkoje žiūri pro krikščioniškųjų vertybių skalę ir nepamiršta jomis vadovautis.

„Kaimyninėse šalyse – Estijoje, Ukrainoje ir Lenkijoje – ši konferencija susilaukė nemažo atgarsio, todėl mes tikime, jog ji taps didele dovana Lietuvos dvasiniams vadovams, socialinį darbą dirbantiems žmonėms, tikintiems verslo vadovams, pasitarnaus jų charakterio ir vadovo įgūdžių ugdyme, bei paskatins dar didesnei socialinei atsakomybei savo įtakos sferoje“, - sakė S.Karosas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius