-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 25

Lenkijoje plaukios Klaipėdos vardu pavadintas laivas

Sekmadienį Vokietijos mieste Diuseldorfe parodos „Boot Dusseldorf“ metu įvyko svarbus Klaipėdos miestui renginys – „Klaipėdos“ vardu pakrikštytas laivas, skirtas plaukioti ežeruose ir upėse.
Iš kairės į dešinę: Holger Belgardt, Hanse Sail Rostock vykdomasis direktorius, Harald Kuhle, Kuhle Tours GmbH vykdomasis direktorius, Monique Shulze, Riugeno turizmo tarybos atstovė, Šarūnas Rutkauskas prie ką tik pakrikštyto laivo.
Iš kairės į dešinę: Holger Belgardt, Hanse Sail Rostock vykdomasis direktorius, Harald Kuhle, Kuhle Tours GmbH vykdomasis direktorius, Monique Shulze, Riugeno turizmo tarybos atstovė, Šarūnas Rutkauskas prie ką tik pakrikštyto laivo. / Savivaldybės nuotr.
Temos: 2 Laivas Klaipėda

Laivo krikštatėviu tapo Klaipėdos miesto savivaldybės Projektų planavimo ir rengimo poskyrio vedėjas Šarūnas Rutkauskas, krikštamote – Vokietijos Riugeno salos turizmo tarybos atstovė Monique Shulze.

Šis laivas yra jau 130-asis laivas vokiečių kompanijos „Kuhle Tours“ flotilėje. Tokie laivai plaukioja Vokietijoje, Prancūzijoje ir Lenkijoje. „Klaipėda“ savo keliones rengs Mazūrijos ežerų krašte Lenkijoje. Š.Rutkauskas džiaugėsi, kad Klaipėdos vardas populiarinamas ir suteikiant jį laivui.

Klaipėdos miestas parodoje „Boot Dusseldorf“ pristatomas bendrame asociacijos „Baltic Sail“ stende. „Baltic Sail“ yra tradicinių burlaivių festivalių grandinė, vykstanti kiekvieną vasarą įvairiuose miestuose Vokietijoje, Švedijoje, Lenkijoje ir Lietuvoje.

Parodos metu užmegzta naudingų kontaktų su tradicinių burlaivių savininkais ir operatoriais, burlaiviai pakviesti dalyvauti šiųmetėje Jūros šventėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius