-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2015 03 03

Lenktynininkas Darius Janušas apie nepriklausomybę: niekada nekilo mintis palikti Lietuvą

1990-ųjų metų kovo 11-ą dieną Aukščiausioji Taryba-Atkuriamasis Seimas atkūrė nepriklausomą Lietuvą. Šiemet sukanka 25 metai, kai Lietuva nepriklausoma, o jos piliečiai – laisvi. 15min.lt klausia lietuvių, už ką jie myli Lietuvą, ir kokias galimybes jiems suteikė laisvė.
Darius Janušas
Darius Janušas / Tomo Markelevičiaus nuotr.
Temos: 1 Kovo 11-oji

Ralio lenktynininkas Darius Janušas, kuris Lietuvoje gyvena nuo pat gimimo, sako, kad lietuviai turi įvertinti visus savo šalies privalumus. Apie emigraciją niekada negalvojęs panevėžietis tvirtina, kad laisvoje Lietuvoje gyventi yra gera, todėl ir užsienio šalys nevilioja.

Turime vasarą, žiemą, rudenį, pavasarį, turime jūrą.

„Lietuvą myliu jau vien dėl to, kad čia gimiau. Turime patį geriausią žemės plotą, kuris daugelio nepaliestas.

Čia galima kurti šeimą ir patirti tai, ko kiti per visą gyvenimą kitur nepatiria. Turime vasarą, žiemą, rudenį, pavasarį, turime jūrą. Mes turime viską. Reikia tuo džiaugtis ir čia gyventi, nebėgti kitur ir neskubėti daryti greitas išvadas“, – kalba D.Janušas.

„My iQ Live Racing Team“ komandos lenktynininkas pasakoja, kad nepriklausomybė jo gyvenimą pakeitė kardinaliai. Pagrindiniu akcentu panevėžietis įvardija platesnes galimybes veiklai.

„Turime laisvę. Tas žingsnis buvo padarytas prieš 25 metus ir mums nereikia dabar dėl to kariauti. Gyvendamas Lietuvoje jaučiuosi visavertis žmogus. Nepriklausomybė suteikė galimybes laisvai keliauti, laisvai realizuoti savo finansinius planus, žinias. Manau, kad Lietuvoje šiuo metu vykdomi projektai daugeliui žmonių padės išnaudoti dar daugiau galimybių ir jaustis laimingai tiek šeimoje, tiek versle, tiek gyvenime“, – teigia lenktynininkas.

VIDEO: Lenktynininkas Darius Janušas apie nepriklausomybę

O kodėl ir kaip laisvę mylite jūs? Pasidalinkite laisvės nuotaika ar nuotrauka savo paskyrose socialiniuose tinkluose „Instagram“, „Twitter“, „Facebook“ ir „YouTube“ panaudodami raktažodį #myliulaisvę ir ieškokite savęs specialioje šventinėje platformoje 15min.lt/myliulaisve!  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius