-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 05 19

Liberalcentristai laisvės nuo mokesčių dieną minėjo be tradicinio akmens

Sekmadienį laisvės nuo mokesčių dieną pažymėti susirinkęs negausus liberalcentristų būrys apstulbo. Tradicinį mokesčių akmenį saugojusi įmonė jo neatvežė į renginio vietą, nors Liberalų ir centro sąjungos pirmininkas Artūras Melianas tvirtina, kad dėl to buvo sutarta.
Liberalcentristai laisvės nuo mokesčių dieną minėjo be tradicinio akmens
Liberalcentristai laisvės nuo mokesčių dieną minėjo be tradicinio akmens / Mato Dauginio/15min.lt nuotr.

Jis nenorėjo įvardinti, kuri įmonė saugo simbolinį mokesčių akmenį ir tvirtino, kad prie renginio žlugdymo greičiausiai prisidėjusios „negeros jėgos“.

„Čia neapsieis be piktųjų kėslų tų žmonių, kurie visada nori padidinti mokesčius. Aš manau, kad čia ne šiaip sau atsitiktinis dalykas. Kažkam labai nepatinka, kad mes kiekvienais metais Vilniaus gatvėmis traukiame tą akmenį ir turbūt buvo padaryta taip, kad tas akmuo pas mus neatriedėtų. Mes vis tiek pereisime, esame pilni ryžto. Kaip matote, pakankamai gausiai mūsų šį kartą sekmadienį susirinkę“, – sakė A.Melianas.

Pasak jo, kodėl akmuo nebuvo atvežtas bus aiškinamasi. „Mes darome prielaidą, kad valdžia nenori, kad šią dieną minėtume“, – kalbėjo liberalcentristų partijos pirmininkas.

A.Meliano teigimu, laisvės nuo mokesčių dieną liberalcentristai švenčia devynioliktus metus iš eilės. Tiesa, šiemet į renginį atėjo vos trisdešimt partijos narių. Tarp jų nebuvo ir įžymiausių liberalcentristų atstovų – Raimundo Palaičio, Algio Čapliko, Juozo Liesio bei kitų buvusių Seimo narių liberalcentristų. Iš žinomų liberalcentristų renginyje dalyvavo tik A.Melianas ir Rimantas Remeika.

Laisvės nuo mokesčių diena švenčiama tada, kai baigiasi laikotarpis, kai dirbama mokesčiams valstybei susimokėti ir pradedama dirbti sau.

Pernai ši diena buvo gegužės 14, o šiemet gegužės 15 d. Pernai liberalcentristų renginyje dalyvavo apie 300 žmonių.

Kita liberali partija, veikianti Lietuvoje, Liberalų sąjūdis laisvės nuo mokesčių dieną su sumo imtynininkais persirengusias jaunuoliais ir eisena minėjo savaitės viduryje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius