Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 15

Liberalų sąjūdis rinks partijos pirmininką

Šeštadienį Vilniuje suvažiavimą rengiantis Liberalų sąjūdis rinks partijos pirmininką, diskutuos apie pasirengimą kitąmet vyksiantiems Seimo rinkimams.
Eligijus Masiulis
Eligijus Masiulis / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Pirminiais duomenimis, dėl valdančiajai koalicijai priklausančio Liberalų sąjūdžio vadovo posto varžysis dabartinis partijos pirmininkas susisiekimo ministras Eligijus Masiulis ir buvusi Kauno apskrities viršininkė Ona Balžekienė.

Kaip skelbiama liberalų interneto svetainėje, į partijos pirmininkus kelti Eugenijus Gentvilas ir Petras Auštrevičius dalyvauti rinkimuose atsisakė.

Kelti kandidatų per suvažiavimą jau nebus galima.

Liberalai Vilniuje, viešbutyje „Radisson Blue Lietuva“, posėdžiaus abi savaitgalio dienas. Šeštadienį partijos lyderis perskaitys savo veiklos ataskaitą ir vyks naujo pirmininko rinkimai. Dėl partijos pirmininko bus balsuojama slaptai.

Sekmadienį bus renkami pirmininko pavaduotojai, kiti valdymo organai, diskutuojama apie pasirengimą Seimo rinkimams.

Be to, suvažiavimo metu kartu vyks ir tarptautinė konferencija „Liberalų atsakas XXI a. iššūkiams europietiškoje Lietuvoje“.

Liberalų sąjūdis įkurtas 2006 metais, kai dalis partijos narių buvo pašalinti arba patys paliko Liberalų ir centro sąjungą. Nuo 2008 metų partijai vadovauja E.Masiulis.

Liberalų sąjūdis šiuo metu Seime turi 12 atstovų, per šių metų pradžioje vykusius savivaldos rinkimus partija iškovojo 98 mandatus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius