Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 20

Lietuvos oro uostų darbą savaitgalį stabdė oro sąlygos, pirmadienį lėktuvai skraido pagal grafiką

Sudėtingos žiemiškos oro sąlygos Europos oro uostuose savaitgalį neleido daliai keleivių iš Lietuvos vykti į Vokietiją, Didžiąją Britaniją, Paryžių. Pirmadienio naktį Vilniuje praleido Tailando oro linijų lėktuvas, poilsiautojus skraidinantis į Kopenhagą.
Pūga
Pūga / „Scanpix“ nuotr.

Žiema šiek tiek jaukia ir pirmadienio skrydžių planus: nors orlaiviai iš Lietuvos kyla laiku, kai kurie negali leistis numatytuose oro uostuose.

Civilinės aviacijos administracijos, didžiausių šalies oro uostų atstovai BNS teigė, kad iš Lietuvos lėktuvai laikosi grafiko.

„Šiuo metu situacija yra normali, lėktuvai skraido pagal grafiką“, – BNS sakė Civilinės aviacijos administracijos (CAA) direktorius Kęstutis Auryla.

Vilniaus oro uosto atstovė spaudai Gabrielė Vasiliauskaitė BNS taip pat teigė, kad pirmadienį skrydžiai vyksta laikantis grafiko.

Tą patį patvirtino Kauno oro uosto generalinis direktorius Arijandas Šliupas. Tačiau jis BNS sakė, kad laiku į Berlyną pirmadienį išskridęs lėktuvas į Kauną grįžta tuščias.

„Dėl oro sąlygų orlaivis buvo priverstas leistis kitame oro uoste ir nepaėmė keleivių“, – teigė Kauno oro uosto vadovas. Vilniuje praėjusią naktį tūpti nutarė Tailando lėktuvas, turistus skraidinantis užsakomaisiais reisais.

„Šis lėktuvas Vilniuje leidosi tik todėl, kad dėl prasto oro negalėjo pasiekti Kopenhagos“, – sakė CAA vadovas K.Auryla.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius