Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 27

Lietuvos žurnalistų sąjungos pirmininku perrinktas Dainius Radzevičius

Lietuvos žurnalistų sąjunga (LŽS) šeštadienį Vilniuje vykusiame suvažiavime pirmininku perrinko nuo 2003–ųjų šias pareigas einantį Dainių Radzevičių.
Žurnalistų sąjungos pirmininkas Dainius Radzevičius.
Žurnalistų sąjungos pirmininkas Dainius Radzevičius. / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

D.Radzevičius pirmininko rinkimuose surinko 189 balsus iš 210. Pimininkas buvo renkamas iš trijų kandidatų, į šį postą dar buvo pasiūlytos LŽS tinklalapio redaktorės Erikos Straigytės ir publicisto Viktoro Denisenko kandidatūros.

34–erių D.Radzevičius, nuo pavasario vadovaujantis Lietuvos radijo ir televizijos tarybai, turi žurnalistinį išsilavinimą, yra dirbęs Vyriausybės kanceliarijos konsultantu spaudos reikalams, Teismų departamento atstovu spaudai, Teisingumo ministerijos Viešųjų ryšių tarnybos darbuotoju ir vadovu.

Jis pagal autorines sutartis bendradarbiavęs su Lietuvos televizija, Vilniaus televizija, dienraščiu „Respublika“, buvo televizijos „Vilsat“, vėliau „11 kanalas“ redaktorius, programų direktoriaus pavaduotojas, kūrė ir vedė laidas „Teisės studija“ („11 kanalas“), „Teisė. Arčiau žmogaus“ (Vilniaus TV, vėliau „5 kanalas“), vedė laidas „Dviguba tiesa“ („5 kanalas“) ir „Žiniasklaidos anatomija“ („Žinių radijas“). 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius