-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 19

LKKA rengs šokių mokytojus

Lietuvą apėmusi šokių karštinė neaplenkė ir akademinės šalies bendruomenės – jau kitą mėnesį Lietuvos kūno kultūros akademija pasiūlys unikalią ir vienintelę Lietuvoje studijų programą.
Scena iš Aušrinės“ repeticijos.
Repeticija / Egidijaus Jankausko/dienraščio „15 minučių“ nuotr.

Kūno kultūros mokytojai ir dėstytojai kviečiami į kūno kultūros mokytojo šokio specializacijos dalines studijas. Jos truks vienus metus, o  išklausiusiems dalykus ir išlaikiusiems kvalifikacijos egzaminą bus įteikti kūno kultūros mokytojo šokio specializacijos pažymėjimai.

Be to, LKKA dėstytojai  kviečia mokytis kitų  sričių specialistus: socialinius pedagogus, rekreacijos specialistus, laisvalaikio organizatorius ir visus baigusius vidurinę mokyklą bei  norinčius įgyti šios srities žinių. Baigusiems kursą bus išduodamos akademinės pažymos. Programos sumanytojai sako, kad į LKKA pakviesti savo sričių profesionalai, todėl studijos bus įdomios ir naudingos.

LKKA Kūno kultūros ir gimnastikos katedros vedėjas dr. Arūnas Emeljanovas sako, kad šios programos tikslas praplėsti pedagogų profesinę kompetenciją.

„Čia suteikiamos dizaino ir scenografijos, muzikos, šokio istorijos, choreografijos žinios. Supažindinama su šokio žanrų įvairove ir judesių mokymo metodika. Taip pat mokoma planuoti šokio pamokas, suteikiama daug praktinių įgūdžių. Baigusieji šios programos studijas galės savarankiškai ir kūrybiškai planuoti šokio pamokas, pasirinkti tinkamus mokymo ir organizavimo metodus“,– teigia A.Emeljanovas.

Tikimasi, kad studijos sulauks didelio susidomėjimo,  mat kūno kultūros mokytojai ir dėstytojai per metus gali įgyti naujų žinių, kurias pritaikys profesinėje veikloje, o jos ypač reikalingos pradinių klasių mokytojams, kurie kiekvieną savaitę veda vieną šokio pamoką. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius