Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 07

Logistikos vadybininkas Klaipėdoje plėtojo narkotikų verslą (video)

Uostamiesčio policija lapkritį ir gruodį surengė kelias sėkmingas operacijas ir apsimetę narkotikų pirkėjais sulaikė tris kvaišalų pardavėjus.
Pas vieną iš narkotikų prekeivių aptikta ir kone 19 tūkst. Lt.
Pas vieną iš narkotikų prekeivių rasta apie 19 tūkst. Lt. / Klaipėdos VPK nuotr.
Temos: 1 Narkotikai

37, 31 ir 29 metų vyriškiai Klaipėdoje platino heroiną, kokainą ir psichotropines medžiagas.

Jauniausią kvaišalų pardavėją pareigūnai sulaikė, kai apsimetę pirkėjais narkotikų įsigijo už 600 Lt. Kratos metu pas jaunuolį rasta psichotropinių tablečių.

38-erių metų vyras buvo sulaikytas, kai pirkėjais prisistačiusiems pareigūnams už 1500 Lt pardavė kokaino. Automobilio, kuriuo važiavo R. G., apžiūros metu rasti ir paimti dar 2 maišeliai su kokainu. Kratos gyvenamojoje patalpoje metu pas R. G. rasta 15 tablečių su psichotropine medžiaga – klonazepamu, maišeliai su kokaino pėdsakais, didelis kiekis tuščių maišelių, revolveris „Kora Brno“. Daugiabučio namo rūsio apžiūros metu rasti ir paimti 9 maišeliai su kokainu  ir svarstyklės su kokaino pėdsakais.

Kitą dieną Klaipėdoje, Minijos gatvėje vairuojantis automobilį buvo sulaikytas ir 31 metų narkotikų platintojas. Transporto priemonės apžiūros metu rastos ir paimtos svarstyklės su, įtariama, kanapių ir jų dalių pėdsakais. Vyriškis turėjo ir kone 19 tūkst. Lt, kuriuos policija paėme ir apribojo teisę jais naudotis. 

Manoma, kad narkotikų pardavimo verslą Klaipėdoje organizavo logistikos vadybininku vienoje įmonėje dirbantis 38-erių metų vyriškis.

Visi trys klaipėdiečiai siejami su nusikalstamomis grupuotėmis, jiems pareikšti įtarimai dėl narkotinių ir psichotropinių medžiagų laikymo, turint tikslą jas platinti. Visi šie uostamiesčio gyventojai anksčiau teisti. Abu nedirbantys vyrai teisti jau dešimt kartų, iš jų kelis kartus Vokietijoje. Vadybininku dirbantis vyras jau yra teistas už neteisėtą disponavimą narkotinėmis medžiagomis ir neteisėtą ginklo laikymą.

Už kvaišalų pardavinėjimą vyrams gresia laisvės atėmimas iki 8 metų. 

VIDEO: Klaipėdoje sulaikyti narkotikų platintojai


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius