Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 02 13

Lukiškių aikštėje – purvynė

Iki pavasario sostinės Lukiškių aikštėje telkšos purvynė, nes nenuėjus įšalui, Gedimino prospektą aikštės pašonėje rekonstravusi bendrovė negali atsėti žolės.
ukiškių aikštėje purvynė telkšos iki tol, kol orai leis atsodinti žolę.
ukiškių aikštėje purvynė telkšos iki tol, kol orai leis atsodinti žolę. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Gedimino prospekto rekonstrukciją bendrovė „Vilniaus kapitalinė statyba“ baigė praėjusių metų lapkritį. Tačiau, pasak Vilniaus savivaldybės Teritorijų tvarkymo poskyrio vedėjos Irenos Mikalauskienės, iš Lukiškių aikštės išvežus Gedimino prospekto rekonstrukcijos metu ten stovėjusią techniką ir pašalinus laikinai įsikūrusią statybų aikštelę, išgulėta ir išmindžiota aikštės žolė bei takeliai taip ir liko nesutvarkyti.

„Savivaldybei „Vilniaus kapitalinė statyba“ žadėjo sutvarkyti aikštę ir atsėti žolę, kai tik tai padaryti leis orai“, – teigė I.Mikalauskienė.

„Vilniaus kapitalinės statybos“ direktorius Modestas Valacka „15min“ tikino, kad aikštė, iš žemės išėjus įšalui, bus sutvarkyta „ne prasčiau“ nei buvo iki laikinos statybos aikštelės įsikūrimo joje. „Atsėsime žolę, uždėsime bortelius, pakeisime dėl traktorių ir sunkvežimių važiavimo įtrūkusias plyteles“, – sakė jis.

M.Valackos tikinimu, tokie kiekvienos statybos bendrovės įsipareigojimai – sutvarkyti darbo vietą. „Kovo pabaigoje ar balandį pradėsime tvarkos darbus. Lukiškių aikštę sutvarkysime kaip reikiant. Neleisime suželti velėnai“, – žadėjo M.Valacka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius