Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 07 26

Marvelės plente varžėsi riedučių maratono dalyviai (nuotraukos)

Šeštadienį Kaune įvykęs pirmasis riedučių maratonas jo rengėjus pradžiugino dalyvių gausa. Marvelės plente tarpusavyje varžėsi 69 riedutininkai, suskirstyti į tris grupes: jaunuolių, mėgėjų ir profesionalų.
Renginio akimirka
Renginio akimirka / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

 „Daugiausia žmonių buvo mėgėjų grupėje – 57. Buvo labai smagu matyti, kad į maratoną atėjo šeimos. Buvo vienas tėvas, dalyvavęs kartu su trim savo sūnumis. O viena mergaitė – 7-erių Aistė – trasą įveikė laikydamasi už rankos mamai. Tačiau pabaigė maršrutą“, – pasakojo vienas iš pirmojo Kauno riedučių maratono organizatorių Marius Ivaškevičius.

Maratonas nebuvo skirtas išsiaiškinti greičiausius riedutininkus. Tiesiog pasivažinėjimas su šypsenomis. Sakė vienas iš jo orgaizatorių M.Ivaškevičius.

Greičiausia tarp mėgėjų buvo Viltė iš Ignalinos. Mergina beveik 5 km ilgio atkarpą riedučiais apvažiavo per 9,26 minutes. Jai ant kulnų lipo ir beveik kartu finišą kirto vyrų mėgėjų grupės nugalėtojas Rimantas.

„Nors fiksavome nugalėtojus, iš tiesų maratono pagrindinis tikslas nebuvo kuo greičiau įveikti trasą. Tiesiog gerai praleisti laiką kartu su žmonėmis, kuriems patinka laisvalaikį leisti ant riedučių. Todėl nemaža dalis profesionalų grupės dalyvių tuos 7 ratus, iš kurių susidarė 33,7 km, važiavo šnekučiuodamiesi“, – sakė M.Ivaškevičius.

Sėkmingai „pakrikštiję“ Kauno kelius riedutininkai ketina dar šiemet surengti panašių renginių. „Galbūt pavyks per „Dieną be automobilio“ suorganizuoti riedučių paradą“, – detaliau artimiausių planų neatskleidė Kauno riedutininkai. Planuojama, kad ir Kauno riedučių maratonas nebus vienintelis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius