-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 10 06

„Maxima“ laikinai stabdo prekybą egiptietiškais granatais

Kilus įtarimų dėl galimai nesaugių vienos 210 kg partijos egiptietiškų raudonųjų granatų, kurie į Lietuvos rinką pateko iš Olandijos, UAB „Maxima LT“ laikinai stabdo prekybą šiais vaisiais. Savo iniciatyva tinklas dėl papildomų tyrimų iš prekybos išima bendrovės importuotus egiptietiškus granatus, kuriais prekiaujama „Maximos“ parduotuvėse.
Granatai
Granatai / Sauliaus Žiūros/BFL nuotr.

„Siekiame, kad mūsų parduotuvėje būtų prekiaujama tik saugiais produktais, o kilus net menkiausių įtarimų esame suinteresuoti juos išsklaidyti. Iš atsakingų institucijų gavę pranešimus apie dar rugsėjo mėnesio pradžioje iš Olandijos importuotą galimai nesaugių egiptietiškų granatų partiją, mes dėl papildomų tyrimų nusprendėme iš prekybos išimti visus iš Egipto įsivežtus granatus, kuriais šiuo metu prekiaujame“, – sako UAB „Maxima LT“ Kokybės valdymo departamento direktorė Deimantė Mitkuvienė.

Pasak D.Mitkuvienės, bendrovės iniciatyva visiems iš prekybos laikinai išimtiems egiptietiškiems granatams bus atliekami papildomi išsamūs laboratoriniai tyrimai, siekiant nustatyti, ar juose esantis pesticidų kiekis neviršija leistinų normų, teigiama pranešime spaudai.

Įtarimų dėl galimo egiptietiškų granatų nesaugumo kilo Valstybinei maisto ir veterinarijos tarnybai patikrinus 210 kg egiptietiškų granatų partiją, kuri į Lietuvą buvo įvežta šių metų rugsėjo 3 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius