Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2010 05 20

Medikų pagalbos prireikė vienam iš Kedžių rėmėjų

Nuo praėjusio penktadienio prie Kedžių namų budinčių žmonių dar neįveikė nuovargis, tačiau kai kuriuos ėmė kamuoti sveikatos bėdos.
Vyriškį išvežė atvykę greitosios pagalbos medikai
Vyriškį išvežė atvykę greitosios pagalbos medikai. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Ketvirtadienį 14.30 val. medikų pagalbos prireikė jaunam vyriškiui. Aplinkinių iškviesti Kauno rajono greitosios medicinos pagalbos stoties medikai vyrą nuvežė į ligoninę. Nenorėdami pažeisti nukentėjusiojo teisių, greitosios gydytojai nekomentuoja jo sveikatos būklės. Tik tikino, kad jam neatsitiko nieko rimto.

Aplinkinių nuomone, iš pažiūros stiprus vyriškis galėjo perkaisti saulėje arba jį ištiko epilepsijos priepuolis.

Penktadienį bus lygiai savaitė, kai Garliavoje, prie Kedžių ir Venckų namų, įsikūrė Kėdainių rajono apylinkės teismo nutarčiai, numačiusiai, jog D.Kedžio ir L.Stankūnaitės dukra turi būti grąžinta motinai, nepritariantys žmonės. Nors dalis jų čia budi ne nuolat, netrūksta ir tokių, kurie pakaunėje praleido daugiau nei penkias dienas.

Žmonės nejaučia maisto ar gėrimų stygiaus – jie nemokamai dalijami gatvėje įrengtoje palapinėje. O pailsėti galima „miegamajame“ – keliose turistinėse palapinėse, jose pasikeisdami naktį miega budėtojai.

Vis dėlto kai kurie žmonės neslėpė, kad jaučiasi išsekę. Vios dėlto pasitraukti neketina. Baiminamasi, kad vienam po kito išsilaksčius budėtojų gretos bus per mažos ir negalės atlikti pagrindinio tikslo, dėl kurio ir budi, – saugoti velionio D.Kedžio dukrą, kad ji nebūtų grąžinta L.Stankūnaitei.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius