Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 01

„Mega“ kviečia į vasaros čiuožyklos atidarymo šventę

Visiems, kurie bent kartą šaltą žiemą yra pasvajoję, kaip smagu būtų džiaugtis žiemos malonumais esant bent kiek šiltesniam orui, „Mega“ parengė staigmeną – vasaros čiuožyklą po atviru dangumi. Į vasaros čiuožyklos atidarymo šventę kviečiami visi kauniečiai ir miesto svečiai.
Šalia prekybos centro „Mega“ atidaryta atvira ledo čiuožykla. Visi norintieji joje gali čiuožinėti nemokamai.
Šalia prekybos centro „Mega“ šeštadienį bus atidaryta pirmoji vasaros ledo čiuožykla / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Vasaros čiuožyklos atidarymo šventė vyks gegužės 1–2 dienomis. Šventės metu vaikams bus išdalinta 3 tūkstančiai porcijų „Dadu“ ledų, o išbandyti naująjį ledą bus galima nemokamai. Neturintiems savo pačiūžų nevertėtų nusiminti: prie čiuožyklos esantis pačiūžų nuomos punktas atidarymo proga dvi dienas pačiūžas nuomos nemokamai. Šventės metu vyks ir piešimo ant asfalto kreidelėmis konkursas.

„Tikimės, kad netirpstančio ledo malonumais norintys pasidžiaugti kauniečiai bus maloniai nustebinti šio ledo patvarumu, o ant ledo užlipę pradedantieji čiuožėjai taip nebijos sužinoję, kad ant jo kristi ne taip baisu, kaip ant tikro šlapio, kieto ir šalto ledo“, – sakė prekybos ir laisvalaikio centrą „Mega“ valdančios bendrovės „Baltic Red Management“ rinkodaros vadovė Rasa Vyšniauskienė.

Čiuožinėti ant netirpstančio ledo „Megos“ lankytojai galės visą gegužės mėnesį. Darbo dienomis čiuožykloje skambės populiarioji muzika, savaitgalių vakarais bus organizuojamos diskotekos, o rytais skambės vaikiška muzika.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius