Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 27

Meras Artūras Zuokas – vėl ligoninėje (papildyta 22 val. 09 min.)

Sostinės meras Artūras Zuokas vėl paguldytas į ligoninę. Tai 15min.lt patvirtino jo sutuoktinė parlamentarė Agnė Zuokienė.
Artūras Zuokas
Artūras Zuokas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

LNK žinios pranešė, kad mero sveikatos būklė stabili, jis gydomas ne reanimacijos skyriuje.

Kalbėdama su 15min.lt A.Zuokienė iš pradžių sakė apskritai nenorinti kalbėti apie vyro sveikatos būklę, tačiau vėliau pridūrė nesanti nustebusi, kad taip atsitiko. „Nenoriu komentuoti, važiuoju į ligoninę ir pažiūrėsiu, kaip jis. Aš puikiai žinau, kas nutiko. Matyt, taip ir turėjo nutikti. Jis nebuvo pasveikęs, dabar ir vėl prastai pasijuto“, – sakė A.Zuokienė.

Penktadienį 18 valandą A.Zuokas kartu su Nyderlandų karalystės ambasadoriumi Lietuvoje Joepu Wijnandsu planavo dalyvauti sostinėje vykstančiame „Kritinės masės“ renginyje. Tačiau apie 15 valandą Vilniaus miesto savivaldybės viešųjų ryšių skyrius pranešė, kad meras į renginį neatvyks. TV3 pranešė, kad A.Zuokas turėjo vykti į laidos „Savaitės komentarai“ filmavimą, tačiau pakeliui pasijuto blogai ir buvo nugabentas į Santariškių klinikas.

15min.lt teiravosi Sostinės savivaldybės Rinkodaros ir viešųjų ryšių skyriaus vyriausiojo specialisto Antono Nikitino, kodėl mero nebus renginyje, tačiau specialistas sakė priežasčių nežinantis.

Dėl sveikatos sutrikimo A.Zuokas antradienį buvo paguldytas į Santariškių klinikų reanimacijos palatą. Teigta, kad dėl apsinuodijimo merui buvo sutrikusi širdies veikla. Tą dieną į medikus A.Zuokas kreipėsi tris kartus. Po nakties reanimacijoje A.Zuokas buvo išleistas iš ligoninės ir iškart kibo į darbus – dalyvavo Vilniaus miesto tarybos posėdyje, kuriame buvo svarstomas „Vilniaus energijos“ akcijų perleidimo koncerno „Dalkia“ dukterinei bendrovei „Societe Valmy Defense 22“ klausimas.

Paklaustas apie apsinuodijimą A.Zuokas tądien teigė, kad jo širdies būklė puiki, o skrandis funkcionuoja gerai. Politikas prašė nekurti sąmokslo teorijų, esą jį kažkas bandė nunuodyti. „Tai buvo buitinis apsinuodijimas“, – aiškino jis.

Atnaujinta 22.09 val. A.Zuokas socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė tokį pranešimą: „Gaila, negalėjau sudalyvauti „Kritinėje masėje“. Linkėjimai iš Santariškių :) Lietuvoje kiekvieną dieną į ligoninę patenka tūkstančiai žmonių, ir tai nieko nestebina. Jaučiuosi gerai, kaip sako daktarai – „robotas, tik reikia išsiaiškinti, kodėl saugikliai perdegė“. Atlikti papildomi tyrimai, kurie parodytų, kas sukėlė naują komplikaciją. Ir tiek. Pirmadienį būsiu darbe, o savaitgalį tiesiog pasiremontuosiu :)“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius