-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2013 05 24

Miesto šventės „Kauno dienos 2013“ metu uždaromas įvažiavimas į senamiestį

Iki pat šios savaitės pabaigos, gegužės 24-26 d., nuo 6 val. ryto iki renginių pabaigos bus uždarytas įvažiavimas į Kauno senamiestį: uždaromas eismas Aleksoto g., Muitinės g., A.Jakšto g. nuo Šv. Gertrūdos g., M.Daukšos g. nuo Jonavos g., M.Valančiaus g.
Orkestrų paradas Kauno senamiestyje
Kauno senamiestis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kauniečių ir miesto svečių patogumui šį penktadienį, gegužės 24 d., šventės „Kauno dienos 2013" metu automobilius Kaune bus galima statyti nemokamai.

Kauniečiai po koncertų namo galės grįžti ir viešuoju transportu. Tuo tikslu yra pakoreguotas autobusų ir troleibusų eismas. Naktimis iš gegužės 24 d. į 25 d. ir iš 25 d. į 26 d. po Senojoje prieplaukoje ir prie Kauno pilies vyksiančių šventės „Kauno dienos 2013" renginių iš stotelių „Kauno pilis“ išvyks 1-ojo, 4-ojo, 10-ojo, 20-ojo (tik link galinės stotelės „Bitininkų g."), 37-ojo maršrutų autobusai ir 2-ojo, 5-ojo (tik link Petrašiūnų), 7-ojo (tik link galinės stotelės „Partizanų g."), 10-ojo, 11-ojo maršrutų troleibusai.

Autobusai ir troleibusai iš stotelių „Kauno pilis" išvyks pasibaigus renginiams naktį iš gegužės 24 d. į 25 d. apie 23 val., naktį iš 25 d. į 26 d. apie 23 val. ir apie 1.30 valandą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius