Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 09

Milda Dargužaitė atmetė Dalios Grybauskaitės pasiūlymą tapti prezidentės patarėja

Buvusi „Investuok Lietuvoje“ vadovė Milda Dargužaitė teigia, kad žiniasklaidoje pateikiama informacija neva ji taps naująja prezidentės Dalios Grybauskaitės patarėja ekonomikos klausimais, neteisinga. M.Dargužaitė pripažįsta, kad D.Grybauskaitė dar prieš pusmetį darbą jai siūlė, tačiau M.Dargužaitė sako jo atsisakiusi.
Dalia Grybauskaitė ir Milda Dargužaitė
Dalia Grybauskaitė ir Milda Dargužaitė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Sugrįžusi po kelionių į Vilnių, nustebau pamačiusi antraštes apie man siūlomą darbą Prezidentūroje. Nors su prezidente šia tema kalbėjomės prieš gerus pusę metų, tačiau jokių sprendimų nepriėmiau. Būtų didelė garbė dirbti su šia prezidente, tačiau turėjau kitų įsipareigojimų ir ateities planų. Tad laikraščių antraštės klaidingos“, – savo „Facebook“ paskyroje trečiadienį parašė M.Dargužaitė.

Tuo pačiu ji pasidžiaugė, kad prezidentė viešai prakalbo savo komandoje turėsianti lietuvių kilmės specialistą iš užsienio.

Nustebau pamačiusi antraštes apie man siūlomą darbą Prezidentūroje. Nors su prezidente šia tema kalbėjomės prieš gerus pusę metų, tačiau jokių sprendimų nepriėmiau, – rašo M.Dargužaitė.

„Džiaugiuosi, kad prezidentei pavyksta įtikinti kompetentingus specialistus grįžti dirbti Lietuvai. Kuo daugiau, tuo geriau!“ – rašo M.Dargužaitė.

Šią savaitę prezidentė D.Grybauskaitė pareiškė, kad jos patarėjų grupę papildys užsienio lietuvis.

Anksčiau kalbėta, kad D.Grybauskaitė kvietė likti Lietuvoje dirbti buvusią „Investuok Lietuvoje“ vadovę Mildą Dargužaitę. Atsistatydinusi M.Dargužaitė ketino pradėti politinę karjerą ir su Tėvynės sąjunga dalyvauti savivaldos rinkimuose Vilniuje bei siekti sostinės mero posto. Tačiau kilus trinčiai partijoje M.Dargužaitė pareiškė atsisakanti politinės karjeros ir pasirinkusi darbą Kanadoje.

Pastaruoju metu M.Dargužaitė nuolat gyrė D.Grybauskaitės darbus, lankėsi jos štabe Prezidento rinkimų naktį.

Kol kas žinoma, kad po inauguracijos prezidentės komandoje neturėtų likti vyriausiųjų jos patarėjų Nerijaus Udrėno, Jovitos Neliupšienės ir Daivos Ulbinaitės. D.Ulbinaitę greičiausiai pakeis televizijos žurnalistas Modestas Naudžius. Kitas pavardes nurodyti prezidentūra ketina po šį šeštadienį vyksiančios D.Grybauskaitės inauguracijos antrai kadencijai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius