Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 18

Mindaugas Kuklierius laimėjo aukštas pareigas Valstybinėje augalininkystės tarnyboje

Buvęs Darbo partijos žemės ūkio viceministras Mindaugas Kuklierius, galimai patekęs į juodąjį sąrašą ir vasarą praradęs postą, tapo Žemės ūkio ministerijos kontroliuojamos Valstybinės augalininkystės tarnybos, kuriai vadovauja parlamentarės Vitalijos Vonžutaitės sutuoktinis Sergejus Fedotovas, vyriausiuoju patarėju.
Mindaugas Kuklierius
Mindaugas Kuklierius / Autorius: Wikipedia/Tomas Čekanavičius

Kaip rašo „Lietuvos rytas“, M.Kuklierius praėjusią savaitę laimėjo konkursą, kurio sąlygos sklandžiai sutapo su jo išsilavinimu ir darbo patirtimi.

Pavyzdžiui, specialiuose reikalavimuose buvo nurodyta, kad kandidatas į šį postą turėtų aukštąjį universitetinį socialinių mokslų srities išsilavinimą, taip pat ne mažesnę nei 5 metų patirtį ne tik žemės ūkio, bet ir tarptautinių ekonominių santykių srityje. Naujasis vyriausiasis patarėjas kaip tik turi aukštąjį ekonomisto išsilavinimą, o dirbdamas Žemės ūkio ministerijoje jis buvo atsakingas už tarptautinius ryšius.

Valstybinės augalininkystės tarnybos atstovų teigimu, įsteigti vyriausiojo patarėjo pareigybę privertė Rusija, kuri lietuviškos žemės ūkio produkcijos ribojimais skatina intensyviai ieškoti naujų augalininkystės produktų realizavimo rinkų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius