-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 07

Mindaugo karūnavimo dieną šventė žaisdami krepšinį

Klaipėdoje liepos 6-ąją Vingio mikrorajone vyko “Mindauginių 2010 3x3 krepšinio turnyras”. Iniciatyvių gyventojų suburtos komandos varžėsi atnaujintoje aikštelėje.
Gatvės krepšinio turnyras
Turnyre varžėsi 10 komadų, iš kurių 3 apdovanotos prizais. / M. Žilio nuotr.

Krepšinio aikštelę, esančią prie Vingio g. 13–ojo namo turnyro išvakarėse išdažė bei lentą su tinklu pakeitė klaipėdietis Mindaugas Žilys. Vyras pasakojo, jog šiame kieme praleido vaikystę ir kartu su tėvu prieš dvidešimt metų pakabino krepšinio lentą. Ja iki šiol naudojosi krepšinį mėgstantis žaisti jaunimas. M. Žilys teigė, jog aikštelę perdažyti ir atnaujinti lentą ėmėsi dėl nostalgijos ir visus darbus atliko pats. Jis tvirtino, kad aikštelę suremontavo iš savo kišenės. Šie darbai jam atsiėjo iki tūkstančio litų.

Vyras taip pat ėmėsi iniciatyvos atnaujintoje aikštelėje suorganizuoti gatvės krepšinio turnyrą. Mindaugo karūnavimo dieną žaisti krepšinio susirinko 10 komandų, kurias sudarė įvairaus amžiaus žaidėjai. Vyko baudų metimo, tritaškių metimo ir kitos rungtys. “Kaimynai žiūrėjo pro langus. Susirinko ir nemažai sirgalių”, – pasakojo M. Žilys. Vyras kalbėjo, jog norėtų atnaujinti visas šiame rajone esančias aikšteles, sutvarkyti teritoriją. “Tų aikštelių yra kelios. Žadu sutvarkyti jas visas, kad vakai galėtų žaisti. Gal ir smėlio dėžes pavyks atnaujinti”, – planais dalinosi klaipėdietis.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius