Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 09

Modernu: informacija apie Kauną – „Bluetooth” ryšiu

Kaunas – pirmasis miestas Lietuvoje, pristatysiantis save ir „Bluetooth“ ryšiu. Miesto savivaldybė nusprendė pradėti bandomąją informacinę kampaniją – aktualios ir naudingos informacijos miesto gyventojams ir svečiams siuntimas „Bluetooth“ ryšiu į mobiliuosius telefonus.
Informacija apie Kauną „Bluetooth“ ryšiu
Informacija apie Kauną „Bluetooth“ ryšiu / Kaunas.lt nuotr.

Visą rugsėjo mėnesį miestiečiai ir miesto svečiai galės į savo mobilųjį telefoną nemokamai gauti informaciją apie Kauno miestą. Šiuo metu informacinį paketą sudaro: specialių autobusų į „Žalgirio“ areną Europos vyrų krepšinio čempionato metu schema; „Top 10“ objektų, kuriuos siūloma aplankyti Kaune, pristatymas; nuoroda į ką tik sukurtą miestą ir krepšinį reprezentuojantį muzikinį vaizdo siužetą „Kaunas – krepšinio sostinė“; kita aktuali informacija apie teikiamas paslaugas mieste.

Krepšinio čempionato metu Kaune tikimasi sulaukti didesnio turistų srauto, todėl ši informacija parengta ir anglų kalba.

„Bluetooth“ informacijos siųstuvai yra įrengti Kauno turizmo informacijos centre, Senamiesčio turizmo biure ir Kauno oro uoste.

Visi, esantys 50 m spinduliu nuo nurodytų vietų, ir savo telefone įsijungę „Bluetooth“ ryšio kanalą, gaus pasiūlymą priimti siunčiamą informaciją „Kaunas info“.

Tiems, kurie savo telefonuose nėra aktyvavę „Bluetooth“ ryšio, apie tokią galimybę primins Bluetooth simbolizuojantys informaciniai lipdukai su užrašu „Įsijunkite Bluetooth ir gaukite naudingos informacijos apie Kauną“. Nepageidaujantys priimti pasiūlymo galės jį tiesiog atmesti.

„Bluetooth“ ryšio kanalas yra modernus, efektyvus ir saugus skaitmeninės informacijos perdavimo būdas. Informacija siunčiama nemokamai, be to, ji išlieka mobiliajame telefone ir yra visada kartu su gavėjais, pasirinkusiais ją priimti ir išsaugoti.

Pasibaigus reklaminei kampanijai, bus analizuojama informacija apie bendrą gavėjų, priėmusių ir atmetusių siųstą medžiagą, skaičių, sprendžiama dėl galimybių toliau naudoti šią ryšio priemonę miesto ir mieste vykstančių renginių pristatymui, aktualios informacijos apie miestą sklaidai.

Idėjos autoriai ir vykdytojai – bendrovė „Blue media LT“. Idėją globoja mero pavaduotojas Povilas Mačiulis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius