Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 30

Moteris tualete gąsdina iškrypėlis

Vilniaus „Akropolio“ moterų tualetuose siautėja iškrypėlis, kuris stebi čia užsukančias moteris, pranešė „15min“ skaitytojas, kurio žmonai teko patirti nemalonų incidentą. Prekybos centro vadovai tikina tokiu atveju galintys mažai kuo padėti, nebent žodžiu paauklėti ištvirkėlį.
Vilniaus „Akropolio“ tualetais susiruošusios pasinaudoti moterys turėtų apsižvalgyti, ar jų iš pasalų nestebi iškrypėlis.
Vilniaus „Akropolio“ tualetais susiruošusios pasinaudoti moterys turėtų apsižvalgyti, ar jų iš pasalų nestebi iškrypėlis. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Vilnietis Mindaugas (pavardė redakcijai žinoma) „15min“ pasakojo, kad jo žmona „Akropolio“ tualete su iškrypėliu susidūrė jau antrą kartą. „Gal prieš porą mėnesių mano žmona patyrė stresą, kai gretimoje tualeto kabinoje išgirdo iš baimės klykiančios nėščios moters balsą. Tą kartą išbėgusi iš kabinos ji net nespėjo pamatyti išbėgančio iškrypėlio. Ketvirtadienį vėl pasikartojo ta pati situacija, tik šįkart nukentėjo mano žmona“, – pasakojo vyras.

Antrą kartą susidūrusi su apie 40 metų apie 1,70 cm ūgio stamboko kūno sudėjimo iškrypėliu, moteris jį sučiupo, tačiau šis pasiteisino, kad sumaišė tualetus, ir išbėgo lauk. Tačiau Mindaugas įtaria, kad tai nebuvo atsitiktinumas. „Kokio velnio kišti galvą pro kabinos viršų, jei „ne ten“ pataikei. Galite tik įsivaizduoti, koks malonumas pamatyti kažkieno galvą sėdint ant tupyklos“, – žmonos jausmus bandė nupasakoti vilnietis. Labiausiai vyrą piktina tai, kad apsaugos darbuotojai nepajudino nė piršto, kad iškrypėlis būtų sulaikytas. „Mano žmona, vos tik išėjusi iš tualetų, apie iškrypėlį pranešė šalia veikiančios parduotuvės „Kika“ apsaugos darbuotojui, tačiau šis net nereagavo“, – sakė vyras.

Atidžiau stebės įeinančius

Paklaustas, ar ką nors žino apie ištvirkėlio siautėjimus tualetuose, Vilniaus „Akropolio“ valdytojas Česlovas Urbonavičius tvirtino, kad ir anksčiau teko pastebėti vyrų, išeinančių iš moterų tualetų. „Yra pasitaikę keletas atvejų, kai valytojos informuodavo, jog pastebėjo iš moterų tualetų išeinančius vyrus – kelis jų apsaugos darbuotojams yra pavykę sulaikyti, tačiau be auklėjamojo pokalbio negalime jiems nieko padaryti“, – sakė Č.Urbonavičius, vėliau prisipažinęs, jog asmeniškai pats tokį iškrypėlį pamokytų „tol, kol maža jam tikrai nepasirodytų“.

„Akropolio“ valdytojas sako, kad sulaukęs Mindaugo skundo ėmėsi papildomų priemonių: „Už prekybos centro apsaugą atsakingos bendrovės paprašėme skirti daugiau apsaugininkių moterų, kurios kas tam tikrą laiką apeina ir moterų tualetus, taip pat ėmėmės techninių priemonių – apsaugos darbuotojai stebės, kas įeina į tualetų patalpas“. Č.Urbonavičius taip pat paragino aplinkinius nelikti abejingus ir, pamačius ką nors įtartino, nedelsiant pranešti prekybos centro ar apsaugos darbuotojams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius