-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 20

N.Venckienė pareikalavo nušalinti visą Kėdainių rajono apylinkės teismą, turėjusį nuspręsti D.Kedžio ir L.Stankūnaitės dukros likimą

Drąsiaus Kedžio ir Laimutės Stankūnaitės dukrelę globojanti Neringa Venckienė vėl sustabdė mergaitės gyvenamosios vietos nustatymo bylos nagrinėjimą. Šįkart teisėja pareiškė nušalinimą visam Kėdainių rajono apylinkės teismui. Šį klausimą turės spręsti Panevėžio apygardos teismas.
Neringa Venckienė
Neringa Venckienė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Pirmadienį Kėdainių rajono apylinkės teismo pirmininkas Vitalijus Kondratjevas, bandydamas pradėti nagrinėti civilinę bylą dėl D.Kedžio ir L.Stankūnaitės dukrelės gyvenamosios vietos nustatymo,  vėl sulaukė trukdžių. Šįkart mažametės mergaitės globėja N.Venckienė pareikalavo sustabdyti šios bylos nagrinėjimą, kol bus galutinai baigta pedofilijos byla.

„Teismas šį prašymą atmetė. Teismas nemano, kad šios bylos nagrinėjimas turi tiesioginių sąsajų su bylomis, nagrinėjamomis Panevėžio mieste. Jeigu ten įtakos turėjo tai, ar bus pareikšti įtarimai L.Stankūnaitei, ar nebus, tai buvo logiška mąstyti, kad tai yra svarbu ir šioje byloje. Visais kitais atvejais kitos dvi bylos tikrai nedaro įtakos šitai bylai“, – viešai jau ne kartą išsakytus argumentus pakartojo V.Kondratjevas.

Sulaukusi tokio atsakymo, N.Venckienė pareiškė nušalinimą visiems Kėdainių rajono apylinkės teismo teisėjams. Šį klausimą spręs Panevėžio apygardos teismas.

„Tikrai nesiimu prognozuoti“, – Kėdainių rajono apylinkės teismo pirmininkas V.Kondratjevas nesiryžo spėti, kada jo paties ir kolegų nušalinimo klausimo imsis Panevėžio apygardos teismas.

15min.lt primena, kad prieš daugiau nei mėnesį vykusio parengiamojo teismo posėdžio metu N.Venckienė reikalavo nušalinti  V.Kondratjevą, tačiau šis prašymas buvo atmestas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius