Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 03 /17:50

Naglis Puteikis apgadino kolegos Valentino Bukausko automobilį ir išvažiavo į Klaipėdą

Antradienį Seimo Darbo partijos frakcijoje dirbančio parlamentaro Valentino Bukausko uždarame Seimo kieme, kur parlamentarai laiko transporto priemones, laukė nemalonus siurprizas – apibrozdintas automobilis, sulaužytas bamperis ir konservatoriaus Naglio Puteikio už valytuvo paliktas raštelis.
Naglis Puteikis
Naglis Puteikis

Manau, kad visiems nutinka bėdos ir nelaimės. Juk jis nesąmoningai tai padarė, neturiu už ką pykti. Mašina apgadinta nesmarkiai, – sakė V.Bukauskas.

Paaiškėjo, kad V.Bukausko nuomojamo automobilio „Volkswagen Tiguan“ bamperį sulaužė Seimo Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) frakcijai priklausantis Naglis Puteikis. Jo vairuojamas automobilis „Dacia“ nesmarkiai trinktelėjo į kolegos transporto priemonę.

„Neįvažiavau, tik atsirėmiau į bamperį ir jį sulaužiau, buvo tamsu, nemačiau. Tada Seimo apsaugos paprašiau, kad pasakytų man, kieno tas automobilis, tačiau jie tik turėjo informaciją, kad jis yra nuomojamas, o kas nuomojasi, liko neaišku. Penktadienio vakarą nebuvo ko paklausti, todėl surašiau raštą, kur parašiau, kad kaltininkas – aš“, – 15min.lt sakė N.Puteikis.

Antradienį V.Bukauskas paskambno N.Puteikiui. V.Bukauskas 15min.lt teigė pasikalbėjęs su kolega ir užpildę eismo įvykio deklaraciją.

N.Puteikis paliktame raštelyje prisipažino, kad tai – jo darbas. Ieškoti automobilio savininko jis neturėjo kada, nes buvo suplanavęs kelionę į Klaipėdą.

Darbo partijos atstovas V.Bukauskas pabrėžė, kad patirtus nuostolius suskaičiuos draudimo bendrovė.

„Manau, kad visiems nutinka bėdos ir nelaimės. Juk jis nesąmoningai tai padarė, neturiu už ką pykti. Mašina apgadinta nesmarkiai“, – sakė V.Bukauskas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius