Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 07

Naikinamas vandens maršrutas Kaunas-Nida-Kaunas

Nusivylęs Kauno valdžios tuščiais pažadais, legendinį vandens maršrutą iš Kauno į Nidą praėjusią vasarą atgaivinęs verslininkas.
„Raketa“ į Nidą ir atgal plaukios iki rugsėjo 26 dienos. Iki tol ketinama surengti dar 17 reguliarių reisų, kurių metu laivas iš viso įveikia maždaug 300 km.
„Raketa“ į Nidą ir atgal plaukios iki rugsėjo 26 dienos. Iki tol ketinama surengti dar 17 reguliarių reisų, kurių metu laivas iš viso įveikia maždaug 300 km. / „Nemuno linijos“ nuotr.

Dvi „Raketos“ tipo ir dar vieną panašų laivą turinti „Nemuno linija“ paskelbė, kad juos parduos, ketvirtadienį rašo dienraštis „Kauno diena“.

„Naikiname reisą Kaunas-Nida-Kaunas. Navigacijos sezonas – per trumpas. Bilietų kainų kelti jau negalėtume, o juk degalų išlaidos tik didėja. Be to, reikia investuoti į laivą“, – paklaustas, kodėl atsisako legendinio maršruto, aiškino „Nemuno linijos“ direktorius Alfredas Eitutis.

Neoficialiomis žiniomis, laivais domisi rusai, baltarusiai. Skaičiuojama, kad jų kaina gali svyruoti nuo 500 tūkst. iki 1,5 mln. litų.

„Mobiliąją prieplauką jau pardavėme. Ją įsigijo Vilniaus savivaldybė, kuri turi planų rengti maršrutus laivu Nerimi“, – sako A.Eitutis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius