Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 01 20

Naujas serialas – apie Kauną ir kauniečius

Ne vieną televizijos serialą sukūręs prodiuserio Rolando Skaisgirio ir rašytojo, aktoriaus ir režisieriaus Alvydo Šlepiko duetas šiuo metu kuria naują projektą, kurio veiksmas suksis Kaune.
) „Kaunas – studentų miestas, todėl natūralu, kad daugeliui jis primena pirmąsias meiles. Apie tai ir bus naujasis serialas. Jis pasakos jaunų žmonių ir jų artimųjų istorijas“, – sakė televizijos prodiuserius R.Skaisgirys.
) „Kaunas – studentų miestas, todėl natūralu, kad daugeliui jis primena pirmąsias meiles. Apie tai ir bus naujasis serialas. Jis pasakos jaunų žmonių ir jų artimųjų istorijas“, – sakė televizijos prodiuserius R.Skaisgirys. / Eriko Ovčarenko/dienraščio „15 minučių“ nuotr.

Laikinojoje sostinėje žadama ne tik filmuoti šį serialą - įkūnyti romantinės dramos veikėjus bus pakviesti Kauno teatruose dirbantys aktoriai, kauniečiai sudarys ir kūrybinės grupės pagrindą.

„Kažkada draugiškai papriekaištavau R.Skaisgiriui, kad visi jo kuriami serialai filmuojami Vilniuje. Priminiau, kad Kaunas yra labai patogioje vietoje, be to, čia dirba daug aktorių, galinčių filmuotis. Po mėnesio jis paskambino ir pasakė, kad sugalvojo kurti serialą Kaune ir apie šį miestą“, – pasakojo Kauno valstybinio dramos teatro vadovas Egidijus Stancikas.

Maždaug 70 serijų televizijos serialas bus filmuojamas įvairiose Kauno vietose: Laisvės alėjoje, Pažaislio vienuolyne, Senamiestyje, Lietuvos zoologijos sode, Kauno botanikos sode ir kitur. Filmo siužetas pasakos apie Kaune gyvenančius jaunus žmones, jų santykius, dramas, patirtį. „Kaunas visais laikais garsėjo kaip studentų miestas, todėl serialo siužetas suksis apie jaunus žmones. Tačiau greta šios, bus ir kita siužetinė linija, pasakojanti apie tėvų kartą. Visus vaidmenis kurs Kaune ar aplinkinių miestų teatruose dirbantys aktoriai. Kai kurie jau žinomi, kiti dar bus renkami. Iš kauniečių sudarysime ir filmavimo grupę“, – sakė serialo prodiuseris R.Skaisgirys.

E.Stancikas džiaugėsi, kad Kauno teatralai pagaliau turės progą filmuotis. „Man, kaip teatro vadovui, labai smagu, kad aktoriai greta pagrindinio darbo teatre, galės filmuotis. Tai jiems leis ir užsidirbti, ir tapti matomesniems“. Jis neslėpė, kad ir pats neatsisakytų įkūnyti seriale vieną ar kitą personažą.

Pradėti filmuoti serialą planuojama kovo mėnesį, o darbai turėtų trukti mažiausiai 5 mėnesius. Anot R.Skaisgirio, romantišką dramą primenantis serialas bus rodomas per vieną komercinę Lietuvos televiziją. Romantinės dramos scenarijų kuria A.Šlepikas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius