Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 10 16

Naujausiame Kauno mažojo teatro spektaklyje – viena istorija apie sugrįžimą į gyvenimą

Metų metus medyje slapstęsis vyras sugrįžo į gyvenimą, nuo kurio pabėgo. Ar jam pavyks pritapti ir išsilaižyti nesantaikos žaizdas?
Spektaklis "Žmogus medyje"
Spektaklis "Žmogus medyje" / Kauno mažojo teatro nuotr.

Į šiuos ir panašius klausimus atsakymų ieško Kauno mažojo teatro aktoriai Ramūnas Šimukauskas, Jolita Ross ir Saulius Bagaliūnas, vaidinantys šį savaitgalį debiutuosiančiame spektaklyje „Žmogus medyje“. Naujausias režisieriaus Vytauto Balsio darbas – vienos dalies tragikomedija - trijų personažų gyvenimo istorija.

„Spektaklis „Žmogus medyje“ yra apie mįslingą „aš“, kuris myli, kenčia, kerštauja ir atleidžia, nes žmogus visada yra kažkas daugiau. Pagrindinis herojus 12 metų slapstosi medyje nuo keršto ir bausmės. Tačiau jo gyvenimą lyg žaibas apverčia likimo išdaiga. Nušvinta viltis ir išgydo nesantaikos žaizdas“, – pasakojo režisierius. Pasak jo, spektaklio herojus, tarsi medis, rankomis ir mintimis siekia dangaus. Tačiau likimas jį sviedžia ant žemės ir kojomis priverčia eiti savo meilės, vilties ir tikėjimo keliu.

Spektaklio aktorių trijulė – Kauno teatrų lankytojams gerai pažįstami aktoriai. J.Ross ir S.Bagaliūną iš spektaklių Kauno valstybiniame lėlių teatre puikiai žino ir vaikai, o R.Šimukauskas dabar gatvėje dažniau atpažįstamas ne tik kaip teatro aktorius, bet ir „televizinis Seimo pirmininkas“ - Arūno Valinsko antrininkas iš „Dviračio žinių“.

Išvysti naujausią Kauno mažojo teatro spektaklį bus galima spalio 16 d. 19 val., spalio 17 d. 18 val., spalio 22 d. 19 val. ir spalio 24 d. 18 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius