Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 06

Nelaimingoji kelionė į Tailandą: anksčiau žaibo smūgis, dabar sugedęs lėktuvas

Į Tailandą pailsėti vykusių lietuvių nesėkmės nesibaigia. Kelionės pradžioje į jų lėktuvą trenkė žaibas, o dabar pranešama, kad tautiečiai negali grįžti namo, nes sugedo orlaivis.
Lėktuvas
Lėktuvas / Sauliaus Žiūros/BFL nuotr.

Lietuvių kelionė į Tailandą plačiai nuskambėjo, kai juos skraidinantis lėktuvas „Boeing 757“ įstrigo Pakistano sostinėje Islamabade – čia orlaivis turėjo pasipildyti degalų, tačiau į jį trenkė žaibas.

Galiausiai Tailandą pasiekusių lietuvių nelaimės tuo nesibaigia. Dabar jie negali grįžti namo, nes Lietuvoje sugedo juos pasiimti turintis orlaivis. Lėktuvas turėjo pakilti ketvirtadienį vakare, tačiau skrydis buvo atidėtas bent parai ir dabar į Lietuvą turėtų išskristi penktadienį apie 23 valandą.

Kaip naujienų portalui lrytas.lt sakė „flyLAL Group Services“ komunikacijos vadovė Gintarė Rimkuvienė, orlaivis nepakilo dėl vieno komponento gedimo, tačiau patikino, kad tai nėra rimta problema. G.Rimkuvienė pridūrė, kad visi keleiviai informuoti apie padėtį ir apgyvendinti viešbutyje.

Lėktuvu „Boeing 757“ bendrovės „Tez-Tour“ organizuotu skrydžiu skrido 235 keleiviai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius