Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 24

Nemokamų pietų prašoma mažiau

Prašymų padėti suruošti vaikus į mokyklą antplūdžio uostamiesčio valdžia kol kas nepajuto. Dar ne vėlu pateikti paraiškas dėl nemokamo maitinimo ir paramos mokinio reikmenims įsigyti.
Mokinio krepšeliu įprasta rūpintis paskutinėmis vasaros dienomis.
Mokinio krepšeliu įprasta rūpintis paskutinėmis vasaros dienomis. / J.Kalinsko nuotr.

Savivaldybės Socialinės paramos skyrius jau sulaukė 1302 prašymų. Tai maždaug trimis šimtais mažiau nei tokiu pat metu pernai. Tačiau valdininkai nelinkę manyti, kad žmonės gyvena geriau.
„Dalis, kaip visada, suskubs dokumentus tvarkyti paskutinę dieną. Geriau taip nenutiktų, nes spalį laukiame naujos prašymų bangos – dėl kompensacijų už šildymą“, – sakė Socialinių išmokų poskyrio vedėja Gina Vilimaitienė.
Mokinio reikmenims įsigyti skiriamos paramos dydis šiemet nesikeitė ir tebėra 156 Lt. Paraiškas šiai išmokai gauti reikia pateikti iki spalio 20 d.
Į šią paramą pretenduoja šeimos, kurių pajamos vienam asmeniui per mėnesį neviršija 525 Lt, išskirtiniais atvejais, kai šeimoje yra neįgaliųjų, daugiau nei trys vaikai arba yra sunkiai sergančių, riba siekia 700 Lt. Dėl nemokamo maitinimo galima kreiptis visus metus.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius