-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 16

„Nereikia diržo!“ atvyksta į Kauną

Atsakingą vaikų ugdymą ir toleranciją skatinančios visuomenės pažangos akcijos „Nereikia diržo!“ organizatoriai visus kauniečius kviečia atsisveikinti su nereikalingais diržais, kurie visi bus panaudoti meno kūrinio gamybai.
Pirmųjų trijų miestų, kuriuose jau apsilankė akcijos autobusiukas, gyventojai su nereikalingais diržais atsisveikino itin noriai – jų buvo surinkta daugiau nei 1 tūkst.
Pirmųjų trijų miestų, kuriuose jau apsilankė akcijos autobusiukas, gyventojai su nereikalingais diržais atsisveikino itin noriai – jų buvo surinkta daugiau nei 1 tūkst. / Akcijos organizatorių nuotr.
Temos: 2 Ugdymas Vaikai

Rytoj, 13 val., prie Laisvės alėjoje įsikūrusios Aušros gimnazijos specialus akcijos autobusiukas lauks visų norinčiųjų atsisveikinti su nereikalingais diržais.

„Pasaulyje be diržo – daugiau spalvų ir fantazijos, – sakė akcijos iniciatoriai. – Žmonių, kurie supranta atsakingo vaikų auginimo ir ugdymo reikšmę mūsų visuomenės ateičiai, kasdien daugėja. Tikime, kad kiekvieno jų simbolinis indėlis, nereikalingo diržo atidavimas kūrybos labui, bus dar vienas žingsnis į reikšmingus visuomenės vertybinius pokyčius“.

Praėjusią savaitę akcija jau apsilankė Panevėžyje, Telšiuose ir Utenoje, kur buvo surinkta per 1 tūkst.  diržų ir pasiūlyta daugiau nei 1 tūkst. idėjų meno kūriniams sukurti. Rytoj diržus priėmę iš juos atnešusių kauniečių, akcijos organizatoriai dar vyks į Vilnių, Klaipėdą, Šiaulius, Marijampolę, Alytų ir Tauragę.

„Idėjas, kas gali būti sukurta iš diržų, gali pasiūlyti visi Lietuvos žmonės. Jie tai gali padaryti užsukę į mūsų tinklalapį www.augink.lt, – teigė akcijos „Nereikia diržo“ rengėjai. – Mes labai tikimės, kad prie šios kilnios akcijos prisijungs bei savo pavyzdžiu kitus žmones paskatins ir miestų bei apskričių, kuriose dar lankysimės, vadovai.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius