Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 22

Neringa sieks, kad būtų paprasčiau gauti leidimus važinėti ant ledo

Neringos savivaldybė ketina kreiptis į kelias ministerijas su prašymu aiškiau reglamentuoti ir supaprastinti tvarką, leisiančią žvejams mėgėjams važinėti ant Kuršių marių keturračiais ir ledrogėmis, trečiadienį rašo „Lietuvos žinios.
Poledinė žūklė
Poledinė žūklė / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Pasak Neringos mero Dariaus Jasaičio, šią žiemą policijos pareigūnai ėmė vykdyti reidus ir raginti ratuotus žvejus susitvarkyti teisinę dokumentaciją, tačiau susitvarkyti popierius yra itin sudėtinga.

„Artimiausiu metu kreipsimės į Susisiekimo, Žemės ūkio ir Vidaus reikalų ministerijas, nes dabartinė situacija yra absurdiška. Policininkams paraginus gauti reikiamus dokumentus, mūsų žvejai, norėdami legaliai važinėti ledu, susidūrė su aibe neįveikiamų kliūčių. Vienos transporto priemonės traktuojamos kaip žemės ūkio technika, kitų apskritai neįmanoma registruoti, dar kiti keturračiai įvardijami kaip savaeigės transporto priemonės, prilyginamos kelių tiesimo mašinoms“, – dienraščiui sakė D.Jasaitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius