Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 19

Neringa Venckienė galvoja apie naują partiją ir Seimo rinkimus

Kauno apygardos teismo teisėjai Neringai Venckienei gali tekti nusivilkti mantiją. Jei teks tai padaryti, ji ketina kurti naują partiją, rašo dienraštis „Lietuvos rytas“.
Neringa Venckienė
Neringa Venckienė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Neringa

Pedofilų klaną dengiančiais kyšininkais savo kolegas pavadinusi Kauno apygardos teismo teisėja 39 metų N.Venckienė gali netekti pareigų. Šiai teisėjai iškeltą antrą drausmės bylą išnagrinėjęs Teisėjų garbės teismas pirmadienį nusprendė kreiptis į prezidentę Dalią Grybauskaitę ir siūlyti N.Venckienę atleisti iš pareigų. Drausmės byla N.Venckienei buvo iškelta gavus Teisėjų tarybos teikimą ir Drąsiaus Kedžio buvusios sugyventinės Laimutės Stankūnaitės skundą.

Na o Teisėjų taryba į Garbės teismą kreipėsi po N.Venckienės pareiškimų apie Panevėžio apylinkės teismo teisėjus.

Panevėžio miesto apylinkės teismui paskelbus, kad pedofilijos byla nutraukiama, N.Venckienė pareiškė, kad tokį sprendimą priėmę teisėjai yra korumpuoti, kyšininkai, kurie dengia iškrypėlių klaną.

Griežčiausią sankciją – kreiptis į prezidentę dėl teisėjo atleidimo iš pareigų – Teisėjų garbės teismas priėmė pirmą kartą.

„Lietuvos rytui“ N.Venckienė sakė, kad jeigu bus atleista iš pareigų, eis dirbti advokate arba juriste. Kaip vieną iš variantų ji taip pat paminėjo galimybę kurti naują partiją ir ėjimą į Seimą. „Bet kuriuo atveju tęsiu kovą dėl brolio dukters. Negi manote, kad sukūriau pasaką apie pedofilus?“, – sakė N.Venckienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius