Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 18

Nužudymu įtariamas „Šilo“ apsaugininkas sulaikytas dviem paroms

Butelį degtinės iš parduotuvės „Šilas“ Kaune, Sargėnuose, bandžiusio pavogti kauniečio nužudymu įtariamas apsaugininkas Olegas K. sulaikytas dviem paroms. Trečiadienį vyrui pareikšti įtarimai dėl 45 metų Sargėnų gyventojo R.M. nužudymo.
Įtariama, kad Sargėnų gyventojas mirė nuo patirtų rimtų sumušimų, kuriuos padarė parduotuvės apsaugos darbuotojai.
Įtariama, kad Sargėnų gyventojas mirė nuo patirtų rimtų sumušimų, kuriuos padarė parduotuvės apsaugos darbuotojai. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

15min.lt rašė, kad antradienį parduotuvėje „Šile“ lankęsis Sargėnų gyventojas R.M. buvo sulaikytas, kai bandė pavogti alkoholio. Vyriškio artimieji teigė, kad grįžęs namo jis spėjo papasakoti, jog už tokį poelgį buvo pamokytas parduotuvės apsaugos darbuotojų. Sumušimai buvo itin rimti – nuo incidento praėjus keletui valandų vyras mirė.

Tyrimą pradėję Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Smurtinių nusikaltimų tyrimo tarnybos pareigūnai tą patį vakarą sulaikė vieną iš „Šilo“ apsauginkų. 36-erių Olegas K., dirbantis bendrovėje „Eiginta“ ir atliekantis  parduotuvės „Šilas“ apsaugos darbuotojo pareigas, naktį praleido areštinėje. Trečiadienį jam pareikšti įtarimai nužudymu. Vyras sulaikytas dviem paroms.

Su 15min.lt bendravęs parduotuvių „Šilas“ apsaugos vadovas Vytautas Dobrovolskas buvo įsitikinęs, kad jo darbuotojas negalėjo padaryti tokio nusikaltimo. Vyro kalte netiki ir Olego K. žmona, su kuria jis augina du mažamečius vaikus. Rūpintis vyro išteisinimu padeda pasamdytas advokatas. Jis moteriai ir sulaikytojo kolegoms patarė vengti atvirų komentarų žiniasklaidoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius