Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 22

Pakaunėje – kraupi „VW Golf“ ir sunkvežimio kaktomuša (nuotraukos)

Ketvirtadienio pavakarę greta Raudondvario miestelio, Kulautuvos link vedančiame kelyje, į priešpriešinę eismo juostą išvažiavęs lengvasis automobilis priekiu rėžėsi į mėsą vežantį sunkvežimį.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Maždaug 16 val. į Bendrąjį pagalbos centrą paskambinę žmonės pranešė, jog kelyje Kulautuva–Raudondvaris įvyko avarija. Į įvykio vietą  buvo išsiųsti ne tik medikai bei policijos pareigūnai, tačiau ir ugniagesiai gelbėtojai. Pastariesiems pranešta, jog viename iš automobilių yra įstrigęs žmogus.

Specialiųjų tarnybų darbuotojai nuvyko į minėtą vietą ir išvydo sumaitotą trečios klasės „VW Golf“ bei „Mercedes-Benz“ markės nedidelį sunkvežimį. Lengvąjį automobilį vairavusio 74 metų vyro apatinė kūno dalis buvo įstrigusi sumaitotoje mašinoje. Sužeistąjį iš metalo gniaužtų teko vaduoti specialią techniką pasitelkusiems ugniagesiams gelbėtojams.

Ištrauktas garbaus amžiaus vyras buvo atiduotas greitosios pagalbos medikams, jie sužeistąjį išvežė į Kauno medicinos universiteto klinikas. Tuo tarpu nei sunkvežimio vairuotojas, nei greta sėdėjusi jo žmona sužalojimų nepatyrė. Liudininkai 15min.lt pasakojo, jog „VW Golf“ dėl kol kas neaiškių priežasčių išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir kaktomuša rėžėsi į „Mercedes-Benz“.

„Aš pamaniau, kad jis („VW Golf“ vairuotojas, – aut. past.) ruošiasi sukti į kairę, į čia pat esantį šalutinį keliuką. Dar bandžiau stabdyti, bet buvo per vėlu. Į mane jis trenkėsi net nestabdęs, – šoką patyręs sunkvežimio vairuotojas pasakojo įvykio aplinkybes. – Didžiulį vilkiką po visą Europą vairavau dešimt metų, o su šitu sunkvežimiu dirbu tik antra diena. Tai rodo, kad nuo tokių dalykų neapsisaugosi.“

„VW Golf“ vairuotoją išvežus į priimamąjį, automobilyje liko jo mobilusis telefonas. Šiam suskambus, telefonu atsiliepė įvykio vietoje dirbantys policijos pareigūnai. Vėliau iš jų telefoną perėmusi policijos tyrėja skambinančiai vairuotojo seseriai papasakojo, jog giminaitis pateko į avariją ir buvo išvežtas į Kauno medicinos universiteto klinikas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius