Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 10

Palanga apdovanota „Auksine krivūle“ – už pritraukiamas lėšas turizmui plėtoti

Tarp kasmet už ryškiausias iniciatyvas „Auksine krivūle“ apdovanojamų Lietuvos savivaldybių – ir Palanga.
Palangos meras Šarūnas Vaitkus (centre) atsiėmė apdovanojimą.
Palangos meras Šarūnas Vaitkus (centre) atsiėmė apdovanojimą. / J.Vanagės nuotr.

Didžiausias šalies kurortas penktadienį įvertintas už lėšų pritraukimą plėtojant turizmo potencialą. „Auksine krivūle“ Palangą apdovanojo Ūkio ministerija.

„Labai džiugu, kad mūsų pastangos buvo pastebėtos bei įvertintos, ir kurorto Savivaldybė atsidūrė tarp 13 geriausiųjų. Noriu pabrėžti, kad šį pasiekimą lėmė ne vien miesto vadovų darbas – svarus yra ir Savivaldybės tarybos narių bei visuomenės indėlis. Vertinant Savivaldybės darbą neliko nepastebėti atnaujinti dviračių takai, per pusmetį į Palangą pritrauktos investicijos į naujo Europos Sąjungos standartus atitinkančio kempingo statybas, antro etapo Botanikos parko renovaciją“, - sakė Palangos meras Šarūnas Vaitkus.

Kurorto vadovas pabrėžė, jog penktadienį įteikta „Auksinė krivūlė“ taps postūmiu naujiems darbams. „Ant laurų neužmigsime – eisime į priekį. Stengsimės, kad projektai būtų ne tik rengiami, bet ir įgyvendinami“, - kalbėjo Š. Vaitkus.

Įteikdamas garbingą apdovanojimą Palangai Ūkio ministerijos kancleris Gediminas Miškinis pasidžiaugė, kad pagaliau kurorte pajudėjo ledai – matyti, jog miestas tvarkomas. Kancleris pasidžiaugė palangiškių parengtais projektais, kuriems įgyvendinti jau gautas finansavimas.
Už ryškiausias iniciatyvas ir darbus „Auksinės krivūlės“ apdovanojimais Lietuvos savivaldybės pagerbiamos jau šeštus metus iš eilės. Penktadienį iškilmingos ceremonijos metu savo „Auksinės krivūlės“ laureatą – labiausiai tam tikroje srityje pasižymėjusią savivaldybę paskelbė bei apdovanojimą jam įteikė 13 ministerijų bei Policijos departamentas.

Renginys, kurio metu buvo įteikti svarbiausi Lietuvos savivaldos apdovanojimai, penktadienį vyko Vilniuje, Lietuvos parodų ir kongresų centre LITEXPO. Jį organizavo Lietuvos savivaldybių asociacija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius