Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 25

Palanga pristatyta Lenkijos „Tour Salon“ parodoje

Spalio 19 – 22 dienomis Lenkijoje, Poznanėje vykusioje tarptautinėje turizmo parodoje „Tour Salon 2011“ Palanga sulaukė didelio lankytojų susidomėjimo.
Palanga ekspozicijoje Lenkijoje bandė prisikviesti turistus iš kaimyninės šalies.
Palanga ekspozicijoje Lenkijoje bandė prisikviesti turistus iš kaimyninės šalies. / Palangos sav. nuotr.

Kurortą bendrame Lietuvos stende pristatė Palangos Turizmo informacijos centro (TIC) vadybininkė Alma Slaboševičienė, poilsio namų „Baltija“, „Energetikas“ bei „Palangos linas“ atstovai.
Tarptautinė paroda „Tour Salon“ yra didžiausias ir svarbiausias turizmo visuomenės  renginys Lenkijoje. Šiemet Poznanėje sulaukta maždaug 800 dalyvių iš įvairių šalių. Praėjusiais metais parodoje savo produkciją pristatė apie 760 eksponentų, dalyvavo 30 šalių atstovai, parodą aplankė 30 tūkst. lankytojų, iš jų 15 tūkst. specialistų.

Pirmosios dvi parodos dienos buvo skirtos profesionalams – turizmo įmonių darbuotojams, likusiu laiku lankėsi gyventojai. „Lietuvos stendas buvo išskirtinai gražus, traukė akį, tad ne vienas lankytojas prie jo netgi įsiamžino. Besidominčių Palanga buvo išties daug. Nemažai jaunų šeimų domėjosi kurorto naujovėmis bei prisipažino jau lankęsi Palangoje bei parsivežę puikius prisiminimus“, - sakė A. Slaboševičienė.

Lenkijos gyventojus labiausiai domino apgyvendinimo galimybės Palangoje, paklausiausia buvo informacija apie vidutinio lygio viešbučius bei privataus apgyvendinimo sektoriaus paslaugas, sanatorijas. „Mūsų atvežta literatūra apie kurortą buvo itin paklausi dar ir dėl to, kad informacija joje pateikta lenkų kalba“, - teigė A. Slaboševičienė.

Pasak Palangos TIC direktorės Allos Valužienės, kaimyninės Lenkijos rinka palangiškiams yra prioritetinė. Ji atkreipė dėmesį, jog turistų iš šios šalies Lietuvos pajūrio kurorte daugėja – vasarą jų sulaukta maždaug 10 proc. daugiau, nei praėjusiais metais tuo pačiu laikotarpiu. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius