2009 01 30

Paleckiui teks mitinguoti toliau nuo Seimo

Algirdo Paleckio prašymas sukviesti žmones į mitingą prie Seimo atmestas. Išankstiniais duomenimis, partijos „Frontas“ lyderiui nebus leista rengti mitingo pasirinktoje vietoje.
A.Paleckis nesutinka rengti mitingą atokesnėje nuo Seimo vietoje.
A.Paleckis nesutinka rengti mitingo atokesnėje nuo Seimo vietoje. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Dar nesibaigus pasitarimui dėl galimybės rengti mitingą prie Seimo, Vilniaus miesto savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus vedėjas Gintaras Tamošiūnas pranešė, kad tai greičiausiai bus uždrausta dėl objektyvių priežasčių.

Jo teigimu, pagrindinė priežastis neleisti A.Paleckiui mitinguoti jo pageidaujamoje vietoje yra didelių neramumų baimė. „Manoma, kad tai sukeltų daug problemų. Be to, policija yra gavusi nemažai operatyvinės informacijos, kuri įspėja, kad gali įvykti daug blogų dalykų“, – sakė G.Tamošiūnas.

Jei bus gautas prašymas rengti mitingą kitoje vietoje ir kitu metu, jis bus nagrinėjamas iš naujo. Kol kas, kaip patvirtino G.Tamošiūnas, panašių prašymų gauta nebuvo. Galutinį oficialų sprendimą dėl šiandien svarstyto prašymo turės priimti Vilniaus savivaldybės administracijos direktorius Gintaras Paluckas. Tuo tarpu A.Paleckio bendražygis Audrius Butkevičius žurnalistams sakė manąs, kad visą atsakomybę dėl galimų neramumų turėtų prisiimti miesto meras Juozas Imbrasas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius