Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 20

Paliktas automobilis – ne kliūtis pakloti vamzdžius

Inžinerines komunikacijas kloję darbininkai sugebėjo atlikti savo užduotis nepaisydami kieme palikto automobilio. Tiesa, transporto priemonė kuriam laikui buvo „įkalinta“.
Už darbininkų tvoros paliktas vilniečio automobilis
Už darbininkų tvoros paliktas vilniečio automobilis. / Urtės G./15min.lt skaitytojos nuotr.

„Vaizdelis buvo gana kurioziškas. Ta mašina stovėjo kaip narve, o statybininkai pasirausė po ja ir vis tiek nutiesė vamzdžius“, – rašo 15min.lt skaitytoja Urtė G., viename sostinės Gedimino prospekto kiemų užfiksavusi įdomių vaizdų.

Kasti griovį ir keisti vamzdžius ketinę darbininkai paprašė vairuotojų tam tikrame plote nestatyti ir nepalikti automobilių, tačiau į šį prašymą vienas „Renault“ vairuotojas neatsižvelgė. Mašina kieme stovėjo pagal taisykles, todėl priverstinai jos nutempti nebuvo galimybės.

Tačiau inžinerinių tinklų meistrai nenuleido rankų. Kieme jie iškasė griovius tiek, kiek galėjo, tuo tarpu toje vietoje, kur stovėjo mašina, naujus vamzdžius prastūmė po žeme. Tiesa, pats automobilis kurį laiką buvo atsidūręs spąstuose – saugumo sumetimais visa zona buvo užtverta.

„Kaip supratau, po kelių dienų atsirado to automobilio savininkas ir statybininkai jį išleido“, – pastebėjimais dalijosi 15min.lt skaitytoja.

Redakcija dėkoja Urtei už nuotraukas ir informaciją!

Tapote neįprasto įvykio liudininkais? Pastebėjote ką nors įdomaus? Pasidalykite savo įspūdžiais, nuotraukomis ar vaizdo medžiaga su kitais 15min.lt skaitytojais. Registruokitės 15min.lt skaitytojų portale ir patys įkraukite naujienas. Kurkite naujienas kartu su redakcija.

Beje, redakcija laukia ne tik Vilniaus, Kauno ar Klaipėdos gyventojų informacijos. Gyvenate mažame miestelyje? Lankotės užsienyje? Pastebėjote ką nors įdomaus? Savo pastebėjimus irgi siųskite mums ir apie įvykį sužinos visa Lietuva.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius