-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 01 16

Pamėgtas vakarėlių ciklas į „Exit“ sugrįžta su garsiuoju Zoo Brazil

Tuo metu, kai lauke šaltis žnaibys visą kūną, Kauno naktiniame klube „Exit“ bus karšta kaip pirtyje. Šeštadienį čia pirmą kartą viešės vienas žinomiausių šių dienų klubinės muzikos prodiuserių Zoo Brazil.
Zoo Brazil
Zoo Brazil / Nuotr. iš

Pseudonime esantis egzotiškos šalies pavadinimas apgaulingas – iš tiesų aukščiausios klasės vakarėlių svečias yra kilęs ne iš Brazilijos, bet Švedijos.

Lietuvoje viešintis Zoo Brazil kartu su klubo rezidentu Donatello į „Exit“ sugrąžins kultinę renginių seriją „Lights Out“, kurių atmosferą geriausiai atskleidžia du žodžiai – tamsu ir seksualu.

Per savo 15 metų karjerą Zoo Brazil įvairiais pseudonimais išleido gerokai virš 100 singlų ir viešėjo visuose garsiausiuose planetos klubuose. Ilgametė patirtis didžėjui leidžia iš anksto neplanuoti savo pasirodymų eigos.

„Šiomis dienomis man siunčia tiek daug promo įrašų, kad nebeužtenka laiko viskam perklausyti. Tiesa, kas savaitę savo setams skirtą kūrinių sąrašą papildau maždaug 15 naujienų. Be to, klubuose groju daug naujausios savo kūrybos, todėl prieš lipdamas į sceną turiu būsimo pasirodymo viziją“, – sako Zoo Brazil.

Įdomi detalė: savo pirmąjį pasirodymą atlikėjas surengė būdamas vos trylikos: „Grojau vieninteliu patefonu ir kasečių grotuvu. Vaikystėje visas vasaras dirbau siekdamas sukrapštyti pinigų studijos įrengimui. Savo karjerą lipdžiau be niekieno pagalbos. Galų gale mano pastangos atsipirko su kaupu“, – pasakojo „Exit“ šeštadienio svečias.

Vakarėlio durys atsidaro 22 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius