Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 17

Panevėžio „tvarkiečiai“ metus neatsiskaito už striukes su partijos simbolika

Partijos „Tvarka ir teisingumas“ Panevėžio skyriaus atstovai visus metus neatsiskaito su Panevėžio siuvykla, siuvusia jiems drabužius su partijos simbolika.
Partijos „Tvarka ir teisingumas" logotipas
Partijos „Tvarka ir teisingumas" logotipas / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

Į uždarąją akcinę bendrovę „Gelaksa“ prieš metus kreipėsi partijos „Tvarka ir teisingumas“ Panevėžio miesto tarybos narys Tomas Tarulis. Jis paprašė pasiūti 30 striukių ir tiek pat marškinėlių, rašo „Lietuvos rytas“.

Buvo sutarta, kad šiuos mėlynos spalvos drabužius papuoš partijos emblema ir Panevėžio miesto herbas. Siuvykla užsakymą įvykdė, už visus marškinėlius ir 10 striukių T.Tarulis atsiskaitė ir juos išsivežė, bet likusios 20 striukių, kurių kaina – 1 160 litų, tebedulka siuvykloje. „Tvarkiečiai“ jų nepasiima ir už jas neatsiskaito.

„Gelaksos“ direktoriaus Aleksandro Smirnovo teigimu, iš pradžių T.Tarulis vis žadėdavo sumokėti už striukes, o vėliau ėmė nebekelti telefono ragelio.

Dabartinis Panevėžio „tvarkiečių“ vedlys Sigitas Činga siuvyklos vadovui paaiškino, kad apie jokį užsakymą nieko nežino ir todėl mokėti nesirengia.

A.Smirnovas vis dar tikisi, kad politikai atsiskaitys gražiuoju. Jokios raštiškos sutarties su T.Taruliu nėra, buvo pasitikėta šio politiko ir verslininko garbės žodžiu.

T.Taruliui ir dar dviem „tvarkiečiams“ – buvusiam Panevėžio miesto vicemerui Kastyčiui Vainauskui ir buvusiam savivaldybės administracijos direktoriui bei tuomečiam partijos „Tvarka ir teisingumas“ Panevėžio skyriaus pirmininkui Stasiui Karčinskui – gresia teismas.

Šie trys politikai praėjusį rudenį buvo sulaikyti Specialiųjų tyrimų tarnybos pareigūnų, tiriančių miesto savivaldybės organizuotų viešųjų pirkimų skaidrumą. Ikiteisminis tyrimas dar nebaigtas, korupcija įtariami politikai teismo laukia laisvėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius