Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 23

Parduoti pirmieji iš trijų „Snoro“ apartamentų Vilniaus senamiestyje

„Snoro“ bankroto administratorius galutinai užbaigė bankui priklausiusių išskirtinių apartamentų Vilniaus senamiestyje, Gaono gatvėje, pardavimo sandorį. Parduoti apartamentai yra pirmieji iš trijų, esančių tame pačiame name unikalioje sostinės vietoje. 200 kv. m apartamentuose iki pasitraukimo gyveno buvęs vienas pagrindinių „Snoro“ akcininkų su šeima.
„Snorui“ priklausę apartamentai
„Snorui“ priklausę apartamentai / Publicum FComm nuotr.

Apartamentų pardavimo kaina siekia keletą milijonų litų ir viršija analogiškų objektų vidutines rinkos kainas. Į banką pervesta suma konkrečiai neįvardijama tol, kol vyksta kitų dviejų apartamentų pardavimas.              

„Džiaugiamės, kad sėkmingai randame pirkėjus išskirtiniam turtui, kurį valdė bankas, – šio turto pardavimas leidžia sugrąžinti reikšmingą sumą banko kreditoriams, – sako Neilas Cooperis, „Snoro“ bankroto administratorius. – Parduodami apartamentai pasižymi aukšta kokybe. Tikimės, kad ir kiti dveji apartamentai netrukus atras savo pirkėjus“.

Nekilnojamojo turto pardavimą vykdančios bendrovės „Colliers“ Konsultavimo ir vertinimo departamento direktorės Ramunės Aškinienės teigimu, „Snoro“ apartamentai yra išskirtinėje Vilniaus vietoje, sostinės senamiestyje – nedidelėje ramioje Gaono gatvėje.

„Puikiai įrengti apartamentai Vilniaus senamiestyje yra itin vertinami ir patys brangiausi. Šis nekilnojamasis turtas turi labai ribotą galimų pirkėjų skaičių, todėl džiaugiamės, kad palyginti per trumpą laiką pavyko parduoti šiuos išskirtinius apartamentus. Šiuo metu rinkoje yra vos keletas panašaus lygmens pasiūlymų, šis pardavimo sandoris parodo, kad Lietuvos rinka yra pajėgi įsisavinti aukščiausios kategorijos turtą“, – sako R. Aškinienė.    

Likusių dvejų „Snorui“ priklausiusių apartamentų kartu su parkavimo vietomis namo požeminiame garaže laisvasis pardavimas vyks birželio 2 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius