-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 07 29

Parodos nuotraukose – iš dangaus pamatyta kitokia Lietuva

„F Galerijos“ sienas jau puošia dviejų fotografų ir aviatorių – Vido Kaupelio ir Algimanto Deikaus – paroda „Kitaip pamatyta Lietuva“. Trečiadienį 18 val. galerijos šeimininkai kviečia ne tik apžiūrėti fotografijas, bet ir pabendrauti su jų autoriais.
V.Kaupelio ir A.Deikaus fotografijose užfiksuotos įvairios Lietuvos vietos iš oro atrodo neįprastai ir įspūdingai.
V.Kaupelio ir A.Deikaus fotografijose užfiksuotos įvairios Lietuvos vietos iš oro atrodo neįprastai ir įspūdingai. / V.Kaupelio ir A.Deikaus nuotr.
Temos: 2 Paroda Fotografija

„Flyfoto.lt“ pasivadinusio dueto V.Kaupelio ir A.Deikaus istorija paprasta: fotografas Vidas mokėjo skraidyti, o pilotas Algimantas – fotografuoti. Kartą pabandę kartu skraidyti ir fotografuoti suprato, jog duetas sėkmingas. Taip ilgainiui gimė bendra paroda.

V.Kaupelio ir A.Deikaus nuotr./Lietuva iš dangaus.
V.Kaupelio ir A.Deikaus nuotr./Lietuva iš dangaus.

„Kasdien matomi vaizdai tampa nuobodūs, kasryt įveikiamas kelias – įkyrus. Rutina labai lengvai  paskatina pamiršti, kad šalia slepiasi visai kitoks pasaulis. Norint jį pamatyti, užtenka labai nedaug: tereikia atsikelti anksti, dar neišsisklaidžius naktiniam rūkui, palaukti saulės patekėjimo arba stebėti kylantį rūką – tuomet niekuo neypatinga žemuma tampa nuostabia rūko jūra“, – pastebėtus mažus stebuklus vardino skraidančių fotografų duetas.  Kartu skraidyti pradėję prieš daugiau nei 10 metų V.Kaupelis ir A.Deikus, prieš dvejus metus pradėjo savo skrydžius skirti meninei aerofotografijai.  Ji – tęstinis projektas, kuriame negalima vadovautis iš anksto numatytais planais. Fotografai nuolat džiaugiasi savo vaizdiniais atradimais: „Nustebsite, koks gražus gali būti užšalęs ežeras, pramoninis žvyro karjeras ar net atliekų saugykla. Skraidome dažnai, bet beveik visada pastebime daug įdomių dalykų. Norime jais pasidalinti su kitais“.

Paroda „Kitaip pamatyta Lietuva“ „F Galerijoje“ veiks iki rugpjūčio 23 dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius