-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 08

Parodų rūmuose – užsiėmimai šeimoms

Klaipėdos kultūros komunikacijų centro Parodų rūmuose tęsiamas edukacinių užsiėmimų ciklas: tėvai vėl kviečiami apžiūrėti parodas, kol vaikai užsiims kūryba.
Parodų rūmuose - užsiėmimai visai šeimai.
Parodų rūmuose – užsiėmimai visai šeimai. / 15min.lt nuotr

Artėjantį šeštadienį 12 val. susirinkusieji mokysis piešti natiurmortą, kuris daiktų kalba kūrinyje atgis naujomis  spalvomis, formomis ir grožiu.

Liepos 16 d. 12 val. vyks užsiėmimas „Vieno paveikslo paroda“. Parodoje eksponuojama daugybė įvairių meno kūrinių. Iš jų reikės išsirinksi vieną labiausia patinkantį ir pagal jį nupieši savo paveikslą. Bendro kūrybinio darbo rezultatas – vieno didelio paveikslo paroda.

Liepos  23  d. 12 val. vyks kūrybinis užsiėmimas „Jūra,smėlis ir aš“. Kas karštą vasaros dieną gali būti geriau už vėsų jūros vandenį ir smėlį? Piešime jūrą, smėlėtą krantą ir save... Tai bus paveikslas, kuris šildys šaltą žiemos vakarą.

Liepos 30  d. 12  val. vyks užsiėmimas „Fotografija kitaip“. Atsineškite savo pačių darytą fotonuotrauką ir užsiėmimo metu pamatysite, kaip fotografija, perkelta ant popieriaus ir naudojant įvairias piešimo priemones, spalvą, faktūrą, linijas, įgaus naują išraišką.

Būtina išankstinė registracija telefonu 31 36 91 arba el. paštu virginija@kulturpolis.lt. Užsiėmimo kaina įeina į bilieto kainą – moksleiviams 2 Lt, suaugusiesiems – 4 Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius