Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 30

Piktinasi: Smiltynės paplūdimyje nusileido nuogų vyrų desantas

Šeštadienį 15min redakcija sulaukė skaitytojo pasipiktinimo – popietę Smiltynės paplūdimyje sugadino iš dangaus pasirodę nuogi vyrai.
Parašiutininkai Smiltynės paplūdimyje
Parašiutininkai Smiltynės paplūdimyje / 15min skaitytojo nuotr.

Saulėtą ir šiltą savaitgalio dieną bendrajame paplūdimyje Klaipėdoje laiką leido nemažai žmonių, tarp jų – ir daug šeimų su vaikais.

Kaip laiške teigia skaitytojas, apie 17.40 val. iš nuo Klaipėdos pusės atskridusio lėktuvo iššoko grupė parašiutininkų. „Tėvai vaikams rodė į dangų, visi susidomėję žiūrėjo. Priartėjus parašiutininkams prie žemės staiga tėvai pradėjo vaikams dangstyti akis ir piktintis, nes suprato, kad parašiutininkai buvo visiškai nuogi“, – rašė skaitytojas.

Jis skundėsi, nusileidę vyrai fotografavosi, visai nei aplinkinių žvilgsnių, nei aplink lakstančių mažų vaikų. „Nors netoliese yra nudistų pliažas, šie pi***lų desantininkai pasirinko leistis į bendrą paplūdimį“, – piktinosi jis.

„Klaipėdos paplūdimių“ vadovo pavaduotojas Aleksandras Siakki 15min sakė, kad šeštadienį tikrai buvo kiek nemalonus incidentais su parašiutininkais, tačiau dėl kitos priežasties. Jo teigimu, dalis parašiutininkų netyčia nusileido moterų paplūdimyje, o dėl to pasipiktino jame buvusios paplūdimio lankytojos.

A.Siakki sakė, kad gelbėtojai nepastebėjo, jog parašiutininkai galėjo būti nuogi. „Sunkiai tikėtina – juk viršuje labai šalta“, – šyptelėjo jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius