-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 26

Pažeidėjas bus nubaustas dėl numestos cigaretės nuorūkos

Vilniaus miesto savivaldybė informuoja, kad per praėjusią savaitę (gegužės 16–22 dienomis) užregistruoti 181 gyventojų pranešimai ir surašyti 39 ATPP (administracinių teisės pažeidimų protokolai) – 6 dėl Gyvūnų auginimo bei laikymo ir 33 dėl Tvarkymo ir švaros taisyklių pažeidimų. Taip pat 7 ATPP buvo surašyti dėl Išorinės vaizdinės reklamos, 5 – dėl Alkoholinių gėrimų gėrimo viešosiose vietose, 7 – dėl Atliekų tvarkymo taisyklių pažeidimų.
Peleninė
Peleninė / Alvydo Opulskio / 15min nuotr.
Temos: 1 Cigaretės

Kontrolės poskyrio darbuotojai nubaudė gyventojus, kurie statė transporto priemones ant vejos ar šaligatvio, neleistinose vietose sandėliavo statybines medžiagas, bendrojo naudojimo teritorijoje laužė ir kirto medžius, krūmus, mindžiojo gėlynus, ne specialiai įrengtose aikštelėse laikė įvairią techniką, neeksploatuojamas, techniškai netvarkingas, paliktas be priežiūros transporto priemones ir kt., teigiama pranešime spaudai.

Gedimino-Jakšto gatvių sankryžoje surašytas ATPP pagal LR ATPK 161 str. dėl numestos cigaretės nuorūkos.

Už 4.15 punkto (prižiūrėti statybos aikšteles ir įvažiavimo į jas kelius, transporto priemones eksploatuoti taip, kad nebūtų teršiami keliai bei kitos teritorijos) pažeidimą „KAYI Construction“ projekto vadovui Serdarui Selcuk Sahinui paskirta 2000 Lt bauda.

Savaitgalį (gegužės 22-24 dienomis) Kontrolės poskyrio darbuotojai kartu su policijos pareigūnais tikrino Vingrių, Sereikiškių ir Vingio parkus, Upės, Olimpiečių, Goštauto gatvėse esančias aikšteles, Valakampių paplūdimius, prie Baltojo tilto kontroliavo renginyje „Bėkime kartu su Živile Balčiūnaite“. Surašyti 7 ATPP .

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius