Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 10

Seimo narys Petras Gražulis ir vėl į žmonių širdis bando belstis dovanomis: gargždiškius per šventes apdalijo saldainiais

Seimo narys Petras Gražulis išlieka dosnus savo rinkėjams. Per 2012 m. Seimo rinkimų kampaniją pagarsėjęs Gargždų viemandatės rinkimų apygardos moteris pamaloninęs raudonomis rožėmis, P.Gražulis per Kalėdas ir Naujuosius metus demonstravo esąs ir vaikų bičiulis. Darželinukams ir moksleiviams šiemet jis išdalijo ukrainietiškų, lenkiškų ir lietuviškų saldainių pakuotes, paženklintas parlamentaro reklama.
P.Gražulis per Kalėdas gargždiškius apdalija saldainiais
P.Gražulis per Kalėdas gargždiškius apdalija saldainiais / Skaitytojo nuotr.

15min.lt skaitytojas pranešė, kad tokius saldainius gavo kone kiekviena Gargždų šeima.

„Ponas Petras tikrai nepasikuklino. Apdovanojo darželinukus, mokyklinukus ir kitus gyventojus spalvingomis reklaminėmis dovanėlėmis, užpildytomis ukrainietiškais, lenkiškais ir keliais lietuviškais saldainiais. Tautos išrinktasis netaupė – argi gaila pinigų dėl mandato?“ – laiške redakcijai piktinasi skaitytojas.

Pasak jo, tokios dovanėlės buvo paliekamos darželiuose ir mokyklose mokiniams po eglutėmis. Vaikams buvo teigiama, kad saldainiai yra „nuo nykštuko Petro“, rašo skaitytojas.

Jis pažymi, kad saldainius darželinukams ir moksleiviams P.Gražulis dalija per kiekvienas šventes.

Pats P.Gražulis neįžvelgia saldainių dalijime nieko bloga. Pasak jo, kas nenori – gali jo saldainių neimti, o tokiu dalyku pasipiktinti, anot jo, gali tik konservatoriai.

„Absurdas kažkoks. Aš jau penkiolika metų tai kasmet darau. Ir nė vienam per prievartą neduodu, kas nenori, gi neima. Žmonės patenkinti, vaikai patenkinti, kad juos aplanko Kalėdų Senelis ir įteikia dovanėlę. Tai graži tradicija, kuri kažkodėl konservatoriams užkliūva. Na, konservatoriai negali nurimti“, – piktinosi P.Gražulis.

Jis tikino vaikams saldainius perkantis iš savo asmeninių lėšų, o ne parlamentinei veiklai valstybės skiriamų pinigų.

Primename, kad rinkėjus apdalyti dovanomis Lietuvos įstatymai draudžia tik rinkimų kampanijos metu. Dovanodamas saldainius per Kalėdas P.Gražulis įstatymams nenusižengia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius