Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 14

„Piervyj Baltijskij kanal“ pokyčiai: vietoj garsių laidų ir serialų – animaciniai filmai

Kabelinės televizijos „Cgates“ vadovas Paulius Dambrauskas 15min.lt patvirtino, kad jau rytoj greičiausiai bus atnaujinta „Piervyj Baltijskij kanal“ (PBK) retransliacija. Kanalo atstovai atsiuntė naują programų tinklelį, kuris sudarytas tik iš Europos Sąjungoje kuriamų laidų.
Televizija
Televizija / 123rf.com

Nors šiandien Vilniaus apygardos teismas priėmė sprendimą trims mėnesiams uždrausti PBK laidų, kurios kuriamos ne ES šalyse, transliavimą, kanalas rado būdą kaip be pertraukų toliau transliuoti savo programą. Lietuvos kabelinių televizijų vadovams buvo išplatintas PBK laiškas, kuriame garantuojama, kad transliuojama programa bus pakeista.

Nurodoma, kad bus transliuojami Italijoje kurti animaciniai filmai, Vokietijoje sukurtas televizinis žaidimas.

„Mes garantuojame, kad PBK laidų tinklelio turinys, laidų kilmė ir jų apimtys PBK laidų tinkle pagal ES Direktyvą dėl garso ir vaizdo žiniasklaidos paslaugų visiškai atitinka kilmės reikalavimams Europos Bendrijos valstybėse. Esame pasiruošę suteikti mūsų pareiškimus patvirtinančią informaciją apie PBK laidas“, – rašoma išplatintame laiške.

Pridėtame tinklelyje nėra konkrečių laidų pavadinimų. Nurodoma, kad bus transliuojami Italijoje kurti animaciniai filmai, Vokietijoje sukurtas televizinis žaidimas, Prancūzijoje kurtas pokalbių šou, o vakarais bus rodomas Europoje ir JAV kurtas serialas.

„Susidaro įspūdis, kad tai visiškai naujas tinklelis, kuris atitinka visus Radijo ir televizijos komisijos keltus reikalavimus. Į komisiją kreipėmės dar kartą, tačiau šiuo metu atrodo, jog nelegalaus turinio neliko, todėl PBK galime atnaujinti jau nuo rytojaus“, – minėjo P.Dambrauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius