Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 08 27

Kilnus vilnietis nori, bet negali grąžinti piniginės su pinigais

Skaitytojas Marius kreipėsi į 15min.lt redakciją ir paskelbė Vilniuje radęs piniginę su pinigais, tačiau kol kas negalintis jos grąžinti šeimininkui. Marius tikisi, kad paviešinus informaciją apie radinį, šeimininkas pats susisieks su radėju.
Piniginė su pinigais: gal reikia? Atiduosiu!
Rastoji piniginė su pinigais
Temos: 1 Piniginė

„Antradienį apie 17 val. Pašilaičiuose, eidamas per perėją pačioje Pašilaičių g. pradžioje tarp „Sostenos“ ir „Volkswagen“ autocentro, suradau piniginę, kurioje buvo ir pinigų. Iš to, kaip atrodo piniginė, drįstu spėti, kad joje esanti suma savininkui gali būti svarbi, net kainuoti keletą ašarų. Tiesa, grąžinti negaliu, nes piniginėje nėra jokio dokumento, telefono numerio, ar kito dalyko, pagal kurį galima būtų susisiekti su šeimininku“, – rašo radėjas.

„Be pinigų, piniginėje buvo ir dar šis tas. Pora kitų daiktų. Tokių dalykų kiekvienas tikrai nesinešiojame, todėl apie jų buvimą gali žinoti tik savininkas, ar artimi jo aplinkos žmonės. Tad jei ši piniginė – Jūsų, o gal žinote, kieno ji, pasukite numeriu +370 627 27636. Skaitytojau, net jei daiktas ir ne Tavo, pasidalink žinute su aplinkiniais, juk gera, kai pasimetę daiktai grįžta namo“, – ragina likti neabejingiems skaitytojas Marius.

Piniginė su pinigais: gal reikia? Atiduosiu!
Rastoji piniginė su pinigais

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius