Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2010 05 29

Pirmą kartą Kaune – kūdikių lenktynės

Šeštadienį prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ vyks išskirtinio žiūrovų dėmesio sulaukiantis renginys – kūdikių lenktynės. Iki šiol Kaune nė karto nevykusios lenktynės bus gausios dalyviais, todėl tikimasi ne tik gerų emocijų, bet ir įnirtingos ropinėjančių mažylių kovos.
Renginio akimirkos
Renginio akimirkos / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.
Temos: 1 Kas vyksta Kaune

Radijo stoties „M-1 Plius“ organizuojamas renginys iki šiol vykdavo tik Vilniuje. Šiemet sostinėje jis startuos jau vienuoliktą kartą.

Pasak organizatorių, surengti varžybas ir Kaune jie nusprendė sulaukę daug tėvų iš šio ir aplinkinių miestų prašymų.

„Nebe pirmus metus sulaukiame mažylius auginančių tėvelių klausimų, kodėl tokios lenktynės neorganizuojamos kituose miestuose. Taigi, šiemet pasiryžome plėstis ir surengti lenktynes ne tik Vilniuje, bet ir Kaune“, – sakė „M-1 Plius“ programų direktorius Tomas Ramašauskas.

Skaičiuojama, kad Kaune greičiau įveikti varžybų trasą bandys 50 ropliukų, Vilniuje jų bus tris kartus daugiau – apie 150. Skirtingai nei sostinėje, kur daugiausia dalyvių bus vietos gyventojai ir jų atžalos, „Megoje“ varžysis iš viso regiono atvykę kūdikiai: tarp dalyvių yra nemažai tokių, kurie gyvena Kaišiadoryse, Jurbarke, Marijampolėje.

„Mes mažiesiems centro lankytojams ir jų tėveliams skiriame ypatingą dėmesį: organizuojame „Mamyčių akademiją“, Kalėdų, Velykų šventes, piešinių konkursus, įvairius kitus renginius. Labai džiaugiamės galėdami pakviesti šeimas ir į kūdikių lenktynes – jei ne dalyvauti, tai bent pažiūrėti, pabūti smagioje kompanijoje“, – sakė „Megą“ valdančios bendrovės „Baltic Red“ rinkodaros vadovė Rasa Vyšniauskienė.

Mažieji „sportininkai“ į aikštelę prie „Megos“ akvariumo susirinks šeštadienį, vidurdienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius